• 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Ηλιόπουλος: Μέτρα για ανεμβολίαστους αντί μέτρων για τη στήριξη της δημόσιας υγείας

 Ηλιόπουλος: Μέτρα για ανεμβολίαστους αντί μέτρων για τη στήριξη της δημόσιας υγείας

«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη δεν κατάφερε να σταματήσει την καταστροφή με τις πυρκαγιές και είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει σχέδιο και δεν θέλει να σταματήσει ούτε την οικονομική καταστροφή που έρχεται», δήλωσε την Τρίτη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5».

Είπε ότι «η αυριανή συζήτηση στη Βουλή, γίνεται ενώ η χώρα συνεχίζει να καίγεται, στο φόντο της κατάρρευσης του “επιτελικού” κράτους» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ασκήσει κριτική «για το επιτελικό μπάχαλο και τα κραυγαλέα επιχειρησιακά λάθη, αλλά θα βάλει στο τραπέζι και την πρότασή του προς την κοινωνία».

Αναφορικά με την πανδημία, τόνισε ότι «αυτό που θα περίμενε κανείς να ανακοινώσει σήμερα η κυβέρνηση είναι μέτρα για τη στήριξη της δημόσιας υγείας» και πως «το γεγονός ότι αντί για αυτό ανακοινώνει μέτρα “για τους ανεμβολίαστους”, δείχνει πόσο μακριά από την έγνοια για τη στήριξη της δημόσιας υγείας βρίσκεται αυτή η κυβέρνηση». Υποστήριξε, δε, ότι «η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να ενισχύσει τη δημόσια υγεία, για αυτό απέτυχε και στο πεδίο του εμβολιασμού και γι’ αυτό έχει χάσει πλήρως πλέον την εμπιστοσύνη των πολιτών στο μέτωπο της πανδημίας».