Ηλιόπουλος για power pass: “Μητσοτάκης, Στάσσης και η παρέα του κλέβουν δέκα και επιστρέφουν ένα”

 Ηλιόπουλος για power pass: “Μητσοτάκης, Στάσσης και η παρέα του κλέβουν δέκα και επιστρέφουν ένα”

«Σήμερα αποκαλύπτεται η νέα απάτη Μητσοτάκη με το power pass και τα δήθεν 600 ευρώ» τονίζει, σε on camera δήλωσή του, ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Για να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος της απάτης, η μεσοσταθμική ενίσχυση όσων εντάσσονται στο power pass είναι 17 ευρώ ανά μήνα», επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

«Οι ελάχιστοι “τυχεροί” που θα πάρουν πίσω 600 ευρώ, είναι όσοι έχουν πληρώσει 2.000 και 3.000 ευρώ στους λογαριασμούς τους για τη ρήτρα αναπροσαρμογής», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος και υπογραμμίζει:

«Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Στάσση και την παρέα του κλέβουν δέκα και επιστρέφουν ένα».

Η δήλωση Ηλιόπουλου

«Σήμερα αποκαλύπτεται η νέα απάτη Μητσοτάκη με το power pass και τα δήθεν 600 ευρώ.

Από τα 4,2 εκατ. νοικοκυριά, 1,7 εκατ. μένουν τελείως εκτός οποιασδήποτε ενίσχυσης. Και τα υπόλοιπα, που έχουν πληρώσει ήδη υπέρογκα ποσά σε ρήτρα αναπροσαρμογής, θα πάρουν πίσω 30, 60 και 100 ευρώ.

Για να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος της απάτης, η μεσοσταθμική ενίσχυση όσων εντάσσονται στο power pass είναι 17 ευρώ ανά μήνα.

Οι ελάχιστοι “τυχεροί” που θα πάρουν πίσω 600 ευρώ, είναι όσοι έχουν πληρώσει 2.000 και 3.000 ευρώ στους λογαριασμούς τους για τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Στάσση και την παρέα του κλέβουν δέκα κι επιστρέφουν ένα.

Μην ξεχάσουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φωτεινό ηγέτη για τη φιλευσπλαχνία και τη μεγαλοκαρδία του».

Θεόκριτος Αργυριάδης