Ηλιόπουλος για δηλώσεις Μητσοτάκη: “Χωρίς ντροπή. Τα κατάφεραν, η Πεντέλη κάηκε”

 Ηλιόπουλος για δηλώσεις Μητσοτάκη: “Χωρίς ντροπή. Τα κατάφεραν, η Πεντέλη κάηκε”

Σκληρή απάντηση στους προκλητικούς πανηγυρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη την ώρα που μαίνονται οι καταστροφικές πυρκαγιές έδωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός «εμφανίστηκε για να συνεχίσει το κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση τα κατάφερε, η Πεντέλη κάηκε».

Όπως τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «ενώ καίγονται ακόμα σπίτια στην Αττική, με άγνωστο μέχρι στιγμής τον αριθμό των κατοικιών που έχουν καταστραφεί, δεν δίστασε να πει ότι οι ζημιές είναι περιορισμένες.

Είναι ικανοποιημένος με τα χιλιάδες κενά στην πυροσβεστική και τις εικόνες αστυνομικών με κουβάδες να προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες».

«Τις υποσχέσεις δε για την στήριξη της πολιτείας προς όσους έχουν πληγεί τις ακούσαμε και πέρσι στην Εύβοια και σε άλλες πυρόπληκτες περιοχές, οι κάτοικοι όμως ακόμα περιμένουν.

Χωρίς ντροπή ο Κ. Μητσοτάκης παραδέχεται όχι μόνο την ανεπάρκεια του αλλά και το χάσμα με την πραγματικότητα που ζουν οι απλοί πολίτες της χώρας» καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Σεραφείμ Κοτρώτσος