• 1 Δεκεμβρίου, 2021

Ηλιόπουλος: Εθνικός ψεύτης και διακινητής fake news ο Γιάννης Οικονόμου

 Ηλιόπουλος: Εθνικός ψεύτης και διακινητής fake news ο Γιάννης Οικονόμου

Κατά μέτωπο επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο  Γιάννη Οικονόμου εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, αποκαλώντας τον «εθνικό ψεύτη και διακινητή fake news».

«Πάει πολύ ο εθνικός μας ψεύτης κ. Οικονόμου να κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για ανακρίβειες και ψέματα όταν ακόμα δεν έχει απαντήσει στον συνάδελφο του υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα ο οποίος με επίσημες ανακοινώσεις του κατηγορεί τον Γιάννη Οικονόμου ότι διακινεί για μικροκομματικούς λόγους πλαστά κυβερνητικά έγγραφα χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου και υπογραφές», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει δύο επιλογές. Ή θα απομακρύνει άμεσα τον υπουργό Οικονομικών γιατί κατηγορεί άδικα τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο. Ή θα δείξει την πόρτα της εξόδου στον εθνικό ψεύτη και διακινητή fake news, Γιάννη Οικονόμου. Αναμένουμε», καταλήγει.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Οικονόμου σε δήλωσή του είχε καταφερθεί σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον για απίστευτα ψέματα και τερατώδεις ανακρίβειες.

«Ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να παρακολουθήσει έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Κατασκευάζει μία δική του πραγματικότητα στην οποία για ό,τι γίνεται στον κόσμο φταίει η κυβέρνηση» δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώτας στα «πυρά» που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης στην ομιλία του από τη Χαλκίδα.

«Αρνείται να αποδεχθεί ποιος κυβερνά, με τη βούληση των πολιτών, και για αυτό και εγκλωβισμένος στον περασμένο αιώνα παραληρεί συνεχώς με απίστευτα ψέματα και τερατώδεις ανακρίβειες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Οικονόμου.