• 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Ηλιόπουλος : “Αμετροεπής, αμετανόητος και αλαζόνας, ο κ. Μητσοτάκης”

 Ηλιόπουλος : “Αμετροεπής, αμετανόητος και αλαζόνας, ο κ. Μητσοτάκης”

Αμετροεπή, αμετανόητο και αλαζόνα χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Νάσος Ηλιόπουλος αφού τη στιγμή που η μισή Ελλάδα καίγεται για δέκα μέρες είπε ότι ο σχεδιασμός του απέδωσε, τα έκανε σχεδόν όλα καλά και ότι του χρόνου «θα είναι καλύτεροι».

Όπως σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ο εκνευρισμός και η ένοχη σιωπή του για την αναβάθμιση στελεχών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστική, που είχαν αποπεμφθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση μετά την τραγωδία στο Μάτι, δείχνει την ολοκληρωτική αδυναμία αυτοκριτικής.

Η απάντηση Τσίπρα στην επικοινωνιακή αντεπίθεση της κυβέρνησης – Πού εστιάζεται η κριτική

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου


«Αμετροεπής, αμετανόητος και αλαζόνας, ο κ. Μητσοτάκης με τη μισή Ελλάδα να καίγεται για δέκα μέρες είπε ότι ο σχεδιασμός του απέδωσε, τα έκανε σχεδόν όλα καλά και ότι του χρόνου “θα είναι καλύτεροι”.

Για την καταστροφή στην Εύβοια και στην μισή Ελλάδα φταίει η αναζωπύρωση στην Βαρυμπόμπη. Για το γεγονός ότι οι υπουργοί του αλληλοσυγχαίρονταν την ώρα της αναζωπύρωσης φταίει ο καύσωνας και η κλιματική κρίση. 

Στο γεγονός ότι σταμάτησε το πρόγραμμα δασοπροστασίας με 5.066 εργαζόμενους δεν είδε κάποιο πρόβλημα.

Ο εκνευρισμός και η ένοχη σιωπή του για την αναβάθμιση στελεχών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστική, που είχαν αποπεμφθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση μετά την τραγωδία στο Μάτι, δείχνει την ολοκληρωτική αδυναμία αυτοκριτικής.

Καμία σοβαρότητα απέναντι στο μέγεθος της πρόκλησης, κανένας σεβασμός απέναντι στον πόνο των ανθρώπων, καμία διάθεση αυτοκριτικής. Η δήθεν συγγνώμη του είναι κενό γράμμα. 

Η επικοινωνιακή διαχείριση δεν θα σταματήσει την κατάρρευση του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη. Όποια αλλαγή και να κάνει σε πρόσωπα δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από τις τεράστιες προσωπικές του ευθύνες για την καταστροφική διαχείριση».