• 16 Ιανουαρίου, 2022

Ιαπωνία: Το κιτ-καραντίνας για τους ασθενείς με κοροναϊό

 Ιαπωνία: Το κιτ-καραντίνας για τους ασθενείς με κοροναϊό

Έναν διαφορετικό τρόπο να βρεθεί κοντά σε όσους έχουν ασθενήσει με κοροναϊό έχει ανακαλύψει η κυβέρνηση την Ιαπωνία.

Το θέμα αποκάλυψε ένας ασθενής που νοσεί με κοροναϊό και ανάρτησε δημοφιλές Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης το κιτ καραντίνας με τις προμήθειες που έλαβε μόλις γνωστοποίησε ότι ήταν θετικός.

Γερμανικά ΜΜΕ – Αυτός είναι ο πατέρας των αρνητών στην Ελλάδα

«Κάθε πρωί δέχομαι ένα τηλεφώνημα που πρέπει να ενημερώσω πως αισθάνομαι εκείνη τη μέρα, αναφορικά με το αν έχω πυρετό, συμπτώματα και επίπεδα οξυγόνου. Με ρώτησαν εάν ήθελα να μείνω σε ξενοδοχείο, αλλά αποφάσισα να αρνηθώ μιας και μένω μόνος» ανέφερε ο ασθενής με κορονοϊό σε καραντίνα.«Μετά με ρώτησαν εάν θέλω να μου στέλνουν φαγητό στο σπίτι, στο οποίο συμφώνησα( ήταν δωρεάν). Αυτό το πακέτο φροντίδας όμως ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που περίμενα. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι ίδιο με αυτό που έλαβαν κι άλλοι που βγήκαν θετικοί στο Τόκιο» συνέχισε.Το σχόλιο έγινε viral και μάζεψε εκατοντάδες σχόλια από χρήστες στο Reddit.

«Αυτά βλέπω και σκέφτομαι ότι θα έπρεπε να μετακομίσω στο Τόκιο και να κολλήσω κορονοϊό… και μετά το άλλο εγκεφαλικό μου κύτταρο άρχισε να λειτουργεί» σχολίασε με χιούμορ κάποιος χρήστης.

Δείτε φωτογραφία και βίντεο: