• 15 Απριλίου, 2021

Η Τζολί καταγγέλλει τον Μπραντ Πιτ για ενδοοικογενειακή βία

 Η Τζολί καταγγέλλει τον Μπραντ Πιτ για ενδοοικογενειακή βία

Ένα ακόμη βήμα έκανε η Αντεζλίνα Τζολί κατά του Μπραντ Πιτ στην πολύκροτη υπόθεση του διαζυγίου τους καταγγέλλοντας τον για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ η ηθοποιός κατέθεσε μήνυση κατά του Μπραντ Πιτ για ενδοοικογενειακή βία κατά τον έγγαμο βίο τους, με την κατάθεση των νέων εγγράφων, να γίνονται στις 12 Μαρτίου, από τη 45χρονη σταρ.

Η Τζολί κατέθεσε νέα δικαστικά έγγραφα σύμφωνα με τα οποία «αποδεικνύεται» πως ο Μπραντ Πιτ διέπραξε πράξεις ενδοοικογενειακής βίας όχι μόνο εναντίον της, αλλά και εναντίον των παιδιών τους.

Κυβέρνηση σε… διαρκή απολογία – Εκνευρισμός στο Μαξίμου – Στο κενό οι επικοινωνιακές προσπάθειες για αλλαγή ατζέντας

Την ίδια στιγμή η ηθοποιός συμφώνησε να καταθέσει στο δικαστήριο μαζί με τα παιδιά τους, ενώ από την πλευρά του Μπραντ Πιτ, μια πηγή κοντά στον αστέρα του Χόλιγουντ υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί της Τζολί για ενδοοικογενειακή βία δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια προσπάθεια να «βλάψει» τον πρώην σύζυγό της.

Το ζευγάρι έχει 6 παιδιά, τον 19χρονο Μάντοξ, την 16χρονη Ζαχάρα, τον 17χρονο Παξ, την 14χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, και στη δίκη θα συζητηθεί η επιμέλεια καθώς και οικονομικές διευθετήσεις, με τα μικρότερα παιδιά ενδεχομένως να εμφανιστούν ως μάρτυρες εάν τους δοθεί άδεια.