• 27 Νοεμβρίου, 2021

Η πρώτη δήλωση Κούγια μετά το ατύχημα: Με αγαπάει ο Θεός γιατί έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους

 Η πρώτη δήλωση Κούγια μετά το ατύχημα: Με αγαπάει ο Θεός γιατί έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους

Ο Αλέξης Κούγιας κινούνταν από Λάρισα προς Αθήνα όταν βρέθηκε μπροστά σε ένα τροχαίο στο 308ο χιλιόμετρο, στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου – Αερινού. Ενα φορτηγό είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και ένα άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου, με τον γνωστό δικηγόρο να τα βλέπει ξαφνικά μπροστά του και να «καβαλά» το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.

Ο ίδιος ο κ. Κούγιας μίλησε το πρωί της Τετάρτης (10/11) στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», και στάθηκε ξανά στην τύχη που είχε, στο δεύτερο κατά σειρά τροχαίο μέσα σε λίγες εβδομάδες, προσθέτοντας πως «κληρονόμησε» κατάγματα στο αριστερό χέρι.

«Με αγαπάει ο Θεός γιατί έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους. Αυτό είναι μια ακραία αμέλεια δύο οδηγών νταλικών. Έχω κατάγματα στο αριστερό χέρι, αυτό μόνο ευτυχώς. Μάλλον ο οδηγός της μιας νταλίκας κοιμήθηκε, εγώ γύριζα από την Ξάνθη και ξεκίνησα σιγά – σιγά. Φτάνοντας στα διόδια μετά τη Λάρισα και μετά από πέντε λεπτά στο δρόμο πάνω, ξαφνικά στη στροφή δεν βλέπω δρόμο μπροστά μου. Ο ένας οδηγός νταλίκας κόλλησε στην άλλη νταλίκα και έκλεισε το μεσαίο και αριστερό ρέμα κυκλοφορίας» είπε αρχικά ο κ. Κούγιας.

Και συνέχισε: «Εγώ το είδα στο αριστερό στα τριάντα μέτρα και δεν πάτησα καν φρένο. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Έκανα μόνο έναν ελιγμό και αυτό με έσωσε γιατί υπήρχε ένα κενό από το διαχωριστικό διάζωμα. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν τα παιδιά μου. Ήρθαν διασώστες, δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο. Αν δεν ήμουν καλός οδηγός θα είχα σκοτωθεί. Έκανα χειρουργείο στο χέρι».