Η Μαρία Αναστασοπούλου στον ANT1

 Η Μαρία Αναστασοπούλου στον ANT1

Η Μαρία Αναστασοπούλου στον ANT1. Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

“Ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην οικογένειά του την Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση. Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης” αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού.

Μαρία Αναστασοπούλου: Με συγκίνηση το κλείσιμο της εκπομπής – “Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν”

“Λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι ετοιμάζεις για να πεις αλλά εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για να σας είμαι απολύτως ειλικρινής. Λοιπόν, πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μάθω τη δουλειά, ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για μένα, πρώτα από όλα είναι φίλοι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Αναστασοπούλου στο κλείσιμο της ενημερωτικής εκπομπής” ανέφερε στην τελευταία της εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

“Έρχεται ο Δημήτρης Οικονόμου από την Δευτέρα και θα είναι εδώ στη θέση του, στις 6 το πρωί. Εμείς, όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε ανοίξει λογαριασμούς πια τα πρωινά οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί. Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν, για τις αχρείαστες εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Γεια σας…” είπε και έκλεισε την εκπομπή με ένα χειροκρότημα από τους συνεργάτες της.

Χρήστος Σταθόπουλος