Η Μαίρη Χρονοπούλου κάνει έκκληση για αίμα- Νοσηλεύεται στο “Σωτηρία”

 Η Μαίρη Χρονοπούλου κάνει έκκληση για αίμα- Νοσηλεύεται στο “Σωτηρία”

Ǡꧤ埡 �稯𯩯��幱㟴󧬠Ӝ⢡� ̡񴟯�19. (EUROKINISSI/ ԁԉM`̐ϋQǩ

Στο νοσοκομείο “Σωτηρία” νοσηλεύεται τις τελευταίες δύο ημέρες η Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί.

Την είδηση της νοσηλείας της έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην ανάρτησή της έγραψε τα εξής: “Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Φίλες κ φίλοι, πάλι μέρες έχουμε να τα πούμε. Λάθος δικό μου. Μετακόμισα για λίγο στα μέγαρα όπου έκανα γυρίσματα της συμμετοχής μου στο «έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια.

Βέβαια με το θάρρος- θράσος που με διακρίνει πήγα να δουλέψω με το μισό του αιματοκρίτη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Και ήσαν και ψιλοπολικές οι συνθήκες. Αβλεψία. Μεγάλη αβλεψία. Επιστροφή λοιπόν στο άστυ, καταφυγή στις εμβληματικές «300 γυναίκες», και στα χέρια του πιο καλού γιατρού. Του καθηγητή κ. Κουλούρη, για γενική ανάταξη.

Μαίρη Χρονοπούλου: Δείτε Πώς Είναι Σήμερα Η Ηθοποιός | Star.gr

Όλα καλά και ωραία λοιπόν με ενα μεγάλο έλλειμα όμως. Δεν έχουμε αίμα! Αν λοιπόν ανάμεσα στους χιλιάδες followers και στα εκατοντάδες likes με κουβεντούλες και χαριτομενιές, υπάρχουν αιμοδότες, παρακαλώ χαρίστε μας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και το πολύτιμο αίμα σας. Χρειαζόμαστε αίμα, αίμα, αίμα. Ευχαριστώ από πριν. Η φιλη σας ΜΑΙΡΗ.

Για ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ. Νοσοκομείο Σωτηρία. Πανεπιστημιακή πνευμονολογική κλινική. Κτήριο «300 γυναίκες». Υπ´ όψιν καθηγητού κ. Κουλούρη”.

Σεραφείμ Κοτρώτσος