• 29 Ιανουαρίου, 2022

Η Λίστα Πέτσα χρηματοδότησε μέχρι και τους αρνητές της πανδημίας (vid)

 Η Λίστα Πέτσα χρηματοδότησε μέχρι και τους αρνητές της πανδημίας (vid)

Τα αποτελέσμα της αδιαφανούς επιλογής της ιδιωτικής εταιρείας που ανέλαβε να μοιράσει τα χρήματα της λίστας Πέτσα στα ΜΜΕ, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει, αποδειξνύεται πως δεν είναι μόνο προβληματικά ως προς την επιλογή των Μέσων και των ποσών που διατέθηκαν, αλλά και ως προς τα Μέσα που επιλέχθηκαν.

Η συνέχεια του σήριαλ λοιπόν, με τις κρατικές ενισχύσεις των 20 εκ. ευρώ -και μάλιστα λίγες ημέρες μετά την δήλωση του Στέλιου Πέτσα πως θα δοθεί και δεύτερο ποσό ενισχύσεων- για την προώθηση τω μέτρων προστασίας από τον νέο κοροναϊό- φαίνεται να είναι περισσότερο προβληματική από αυτή που αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Διότι, όχι μόνο τα χρήματα της πρώτης λίστας δεν διατέθηκαν με όρους ισονομίας και αναλογικότητας αλλά απ’ότι φαίνεται δόθηκαν χρήματα προκειμένου να ενισχυθεί το “κίνημα” τω αρνητώ της πανδημίας.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της Εφημερίδας των Συντακτών και της εφημερίδας Documento, το ποσό των 10 χιλιάδων € που δόθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό “Θράκη ΝΕΤ” φαίνεται να μην χρησιμοποιήθηκε με τον ενδεδειγμένο τρόπο, μιας και ο τηλεοπτικός σταθμός φιλοξενησε στη δημόσια συχνότητά του την εκπομπή «Κορονοϊός: νομική προστασία» του «Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων» οι οποίοι εφοδίαζαν τους πολίτες της Θράκης, με τα απαραίτητα νομικά εφόδια προκειμένου να αρνηθούν -και με νομικά επιχειρήματα- να φορέσουν μάσκα και να πειθαρχίσουν στα μέτρα κατά της διασποράς της πανδημίας.

Στο βίντεο που παρατίθεται, ο καθηγητής κάνει λόγο για τους ανθρώπους που υποφέρουν φορώντας μάσκα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Χαρκτηρίζει απίστευτο βασανιστήριο για κάποιες κατηγορίες εργαζομένων και τονίζει ότι η μάσκα προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, εμπεριέχει κινδύνους για την υγεία και ακόμη και για την ανθρώπινη ζωή σε κάποιες περιπτώσεις.

Στην ίδια εκπομπή αναζητούν νομική προστασία κατά του εμβολιασμού, «δεν θέλω να εμβολιαστώ πώς το γλυτώνω νομικώς» αναρωτιέται ο παρουσιαστής για να λάβει την απάντηση από τον επιστήμονα ο οποίος υποστηρίζει ότι η Ελλάδα στις 11 Μαρτίου έσπευσε να θεσπίσει ως υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό.

«Υπάρχει σχέδιο η Ελλάδα να γίνει το πειραματόζωο και να εφαρμοστεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε βάρος του ελληνικού πληθυσμού, τι συμβαίνει εδώ», διερωτάται ο επιστήμονας και προτείνει να προσφύγουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

«Έχουν υποχρεώσει τα παιδιά μας να φοράνε μάσκα», αλλάζει θέμα ο παρουσιαστής και τονίζει ότι έχει πολλές επιπτώσεις και ρωτάει πως μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας νομικά. Ο καθηγητής δίνει οδηγίες για το πώς και με ποιους τρόπους μπορεί ο γονιός να προσφύγει κατά της συνταγματικότητας της σχετικής ΚΥΑ η οποία θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών. Επίσης ο επιστήμονας δίνει οδηγίες για να μην θερμομετρούνται τα παιδιά γιατί πρόκειται όπως λέει για ιατρική πράξη. Στη συνέχεια, δίνουν νομικές οδηγίες και κατά της υποχρεωτικής καραντίνας σε άτομα που νοσούν από τον ιό.

Για περίπου μισή ώρα μιλούν με τον καθηγητή και συνεχίζουν με τον Συνταγματολόγο Βασίλη Σπύρου, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες ερωτήσεις, για να πάρουν πολύ πιο ακραίες απαντήσεις, όπως «να αποτρέψουμε τη γενοκτονία που επέρχεται για την πατρίδα μας». 

Η κυβέρνηση λέει έδωσε 40 εκατ. στα ΜΜΕ για να τρομοκρατούν τον κόσμο όλη μέρα και επιβάλει πρόστιμο σε όποιον δεν κάνει χρήση της μάσκας, γιατί θέλουν να πιστέψουμε ότι νοιάζονται για την υγεία μας, λέει ο παρουσιαστής και συνεχίζει τον κύκλο των ίδιων ερωτήσεων. 

Εδώ η κατάσταση ξεφεύγει γιατί ο γνωστός συνταγματολόγος αρχίζει να λέει ότι η δικαιοσύνη είναι μασονική το κράτος είναι εβραϊκό και ο λαός δεν είναι λαός και δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τέτοιες συμμορίες με τη δικαιοσύνη αλλά μόνο με την αυτοδικία. Επίσης λέει ότι δεν υπάρχει πανδημία και επιδημία, είναι όλα ψεύτικα, λέει και συμφωνεί ο παρουσιαστής. Ο Συνταγματολόγος, λέει για να επιχειρηματολογήσει ότι πληρώνουν συγγενείς θυμάτων με 2 και 3 χιλιάδες ευρώ για να συμφωνήσουν ότι ο άνθρωπός τους πέθανε από τον κορωνοϊό.

«Πρώτα φέρανε τους νόμους και τις ποινές και μετά φέρανε την πανδημία, δεν υπάρχει πανδημία ούτε επιδημία, είναι μία ανύπαρκτος ασθένεια, δεν τα τρώμε τα ψέματά τους και δεν υπακούμε σε παράνομους νόμους», προσθέτει ο επιστήμονας και ο παρουσιαστής συμφωνεί και αναφέρεται στην ΠΝΠ του περασμένου Μαρτίου για τον περιορισμό των μετακινήσεων και επιμένει στα νομικά επιχειρήματα κατά των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

«Δεν πρέπει να υπακούμε ούτε σε συνθήκες ούτε σε νόμους», λέει ο επιστήμονας ο οποίος επικαλείται ρήση του Χίτλερ, και αρνείται να δώσει νομικές συμβουλές επιμένοντας στην αυτοδικία, και το καλύτερο το φυλάει για το τέλος, «έχουν φέρει λέει 3.000 blackwater στη χώρα μας όπου θα μπουκάρουν στα σπίτια μας και θα παίρνουν το βιός μας», για να προσθέσει ότι δεν πρέπει να στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο. «Μη βάζετε μάσκα και μην στέλνετε τα παιδιά σας στα σχολεία» και κλείνει με το κορυφαίο, λέει ότι «ψηφίζουν αυτούς τους νόμους για να κλείνουν μέσα τους γονείς να παίρνουν τα παιδιά να τα κάνουν αδρενόχωμα και όπως ξέρετε για ένα κιλό αδρενόχωμα χρειάζονται 15.000 νεκρά παιδιά, σκοτώνουν 15.000 παιδιά…».

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Γιατί ο κ. Πετσας χρηματοδότησε αρνητές μάσκας και συνομωσιολόγους;

Ο κ. Πέτσας χρηματοδότησε με δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την καμπάνια «μένουμε ασφαλείς» κανάλι, το οποίο παρέχει σε εκπομπή του νομικές συμβουλές κατά της καραντίνας και της υποχρεωτικής μάσκας, που προωθεί την αυτοδικία και χαρακτηρίζει τον κορονοϊό και τις μάσκες «συνομωσία για να πεθάνουν 15.000 παιδιά και να φτιαχτεί ένα κιλό αδρενόχρωμα».

Περιμένουμε από τον κ. Πέτσα να εξηγήσει στους πολίτες γιατί έδωσε δημόσιο χρήμα με πρόσχημα την πανδημία, σε αρνητές μάσκας και συνομωσιολόγους. Αν δεν μπορεί, ας μας εξηγήσει τουλάχιστον πως παράγεται το «αδρενόχρωμα».

Πηγή: Documento News, Εφημερίδα των Συντακτών