• 29 Νοεμβρίου, 2021

Ρωσικά ΜΜΕ: Η Γκάμπλ “φλέρταρε” τον Πούτιν- Γιατί προκλήθηκε σάλος με τη δημοσιογράφο του CNBC- Σεξιστικά σχόλια (vid)

 Ρωσικά ΜΜΕ: Η Γκάμπλ “φλέρταρε” τον Πούτιν- Γιατί προκλήθηκε σάλος με τη δημοσιογράφο του CNBC- Σεξιστικά σχόλια (vid)

«Φλερτ» εντόπισαν τα διεθνή ΜΜΕ από τον Βλαντιμίρ Πούτιν και σεξιστικά σχόλια κι από την άλλη σφοδρή επίθεση στη δημοσιογράφο γιατί «χρησιμοποίησε όλη τη γλώσσα του σώματος» για να αποσυντονίσει τον πρόεδρο της Ρωσίας. Ο λόγος για την viral συνέντευξη της αμερικανίδας δημοσιογράφου του CNBC, Χέντλεϊ Γκαμπλ, με τον Ρώσο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε φόρουμ για την ενέργεια που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα.

H Γκάμπλ έθεσε ερωτήσεις στον Ρώσο πρόεδρο αναφορικά με την προμήθεια φυσικού αερίου από τη Ρωσία στην Ευρώπη. Εκείνος με τη σειρά του απάντησε, όταν όμως η συντονίστρια του φόρουμ επανέλαβε την ερώτηση, ο Πούτιν στάθηκε στο ότι η Γκαμπλ δεν άκουγε όσα της έλεγε, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς, ότι είναι «υπερβολικά όμορφη για να τον καταλάβει».

Συγκεκριμένα ακούγεται να της λέει: «Μπροστά μου βρίσκεται μια όμορφη γυναίκα η οποία επαναλαμβάνει την ερώτηση σαν να μην άκουσε όσα είπα. Θα επαναλάβω την απάντησή μου. Κανείς δεν θέλει να ακούσει, θέλουν απλά να κατηγορήσουν τη Ρωσία».

Η άλλη εκδοχή όσων έγιναν στη συνέντευξη είναι τελείως διαφορετική. Η Χάντλεϊ Γκαμπλ, κατηγορείται από τους Ρώσους ότι επιχείρησε να αποπροσανατολίσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν με τη στάση της σε συζήτηση για την ενέργεια στη Μόσχα. Το ρωσικό κανάλι Rossiya 1 υποστήριξε ότι επιχείρησε να «αποπλανήσει» τον πρόεδρο της Ρωσίας. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή Βλαντιμίρ Σολόβιοφ, ο οποίος έχει κατά καιρούς χαρακτηριστεί ως προπαγανδιστικό όργανο του Πούτιν, η δημοσιογράφος του CNBC «έβαλε τον εαυτό της στη θέση του αντικειμένου του σεξ» για να αποπροσανατολίσει τον Πούτιν.

«Αυτά τα πλάνα δεν μεταδόθηκαν από την τηλεόραση αλλά είναι αυτό που είδε το κοινό και η ομάδα μας» υποστήριξε ο 57χρονος Ρώσος παρουσιαστής η εκπομπή του οποίου ασχολείται με τη δραστηριότητα του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Από την πλευρά της η Αμερικανίδα δημοσιογράφος «απάντησε» με μια φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram με την ίδια να κρατάει μια εφημερίδα που στην κεντρική φωτογραφία του πρωτοσέλιδού της έχει επιλέξει να βάλει σε πρώτο πλάνο τα πόδια της.

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.