• 21 Οκτωβρίου, 2021

Η ΕΡΤ έδωσε “βήμα” στον σκοταδισμό: Θύελλα από τηλεθεατές για τα λεγόμενα του ιερομόναχου που έδιωξε πιστή επειδή φορούσε μάσκα (vid)

 Η ΕΡΤ έδωσε “βήμα” στον σκοταδισμό: Θύελλα από τηλεθεατές για τα λεγόμενα του ιερομόναχου που έδιωξε πιστή επειδή φορούσε μάσκα (vid)

H ΕΡΤ αποφάσισε να δώσει τον λόγο σε έναν ιερέα που ακόμα ζει στον μεσαίωνα. Ο λόγος για τον ιερομόναχο Ιγνάτιο ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ “Συνδέσεις” και έγινε γνωστός επειδή έδιωξε πιστή από την εκκλησία επειδή φορούσε μάσκα, λέγοντάς την «καρνάβαλο».

Ο ιερομόναχος άδραξε την ευκαιρία και έδειξε με τον πιο περίτρανο τρόπο το πρόσωπο του σκοταδισμού, της θρησκοληψίας, της αμάθειας και του συντηρητισμού που επικρατεί στην Ελλάδα.

Αδιανόητο περιστατικό σε εκκλησία: Ιερέας αποκάλεσε “καρναβάλι” 74χρονη επειδή φορούσε μάσκα

Ο Ιγνάτιος υπό τα χειροκροτήματα των πιστών που είχαν συγκεντρωθεί γύρω του (αλλα εκτός πλάνου), αρνήθηκε την ύπαρξη του ιού, εξέφρασε την άποψη ότι είναι δημιούργημα ώστε να επιβληθεί παγκόσμια δικτατορία και πως ο Ιερώνυμος δεν πιστεύει στον Χριστό γιατί πιστεύει στον κορωνοϊό».

Επίσης ανέφερε ότι δεν μεταδίδονταν ασθένειες εντός των ναών «γιατί οι άγιοι γιατρεύουν», όσοι φορούν μάσκα παίζουν το παιχνίδι του διαβόλου γιατί οι καρναβαλιστές φορούν μάσκες.

«Υπάρχουν πολλοί ιοί. Ο κορωνοϊός δεν είναι Πανδημία και όσοι είπαν ότι δικοί τους άνθρωποι πέθαναν, πληρώθηκαν για να το κάνουν. Στην εκκλησία είναι προσβολή να φορούν οι πιστοί μάσκα. Προσβάλλουν τον κόσμο. Η εκκλησία είναι ιερός χώρος. Είναι το κατοικητήριο του Θεού και των Αγίων και οι Άγιοι θεραπεύουν».

Οι παρουσιαστές της ΕΡΤ ήρθαν ξεκάθαρα σε δύσκολη θέση από τα λεγόμενα του Ιγνάτιου, ενώ εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση τους λίγα λεπτά μετά τη σύνδεση, όταν αναγκάστηκαν να δικαιολογηθούν στους τηλεθεατές, οι οποίοι έστελναν οργισμένοι μηνύματα.