Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι για τον πρίγκηπα Φίλιππο και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

 Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι για τον πρίγκηπα Φίλιππο και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

Ο πρίγκιπας Φίλιππος μπήκε στο νοσοκομείο όπου και θα παραμείνει για μερικές μέρες,  για προληπτικούς λόγους ανακοίνωσε πριν από λίγο το παλάτι

Νοσηλεύεται στην ιδιωτική κλινική King Edward VII στο Λονδίνο από τη Τρίτη το απόγευμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού ο πρίγκιπας Φίλιππος «δεν έχει κάποια ασθένεια που σχετίζεται με τον Κορωνοϊό και μπήκε στο νοσοκομείο περπατώντας».

« Πρόκειται για προληπτική νοσηλεία, κατόπιν συμβουλής του γιατρού του,  καθώς τις τελευταίες μέρες δεν αισθανόταν καλά»

Ανακάλυψαν παράξενα πλάσματα κάτω από τους θαλάσσιους πάγους της Ανταρκτικής

Να σημειώσουμε ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ,  99 ετών τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε διάφορα πρόβλημα υγείας.

Μεταξύ αυτών:

Τον Απρίλιο του 2008 νοσηλεύτηκε στο ίδιο νοσοκομείο για θεραπεία λοίμωξης των πνευμόνων

Τον Δεκέμβριο του 2011 ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος και μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο του Πάπγουορθ υποβλήθηκε με επιτυχία σε στεφανιαία αγγειοπλαστική εγχείρηση.

Από τότε νοσηλεύτηκε και άλλες φορές με άλλα προβλήματα υγείας όπως ουρολοίμωξη κτλ.

Τελευταία φορά νοσηλεύτηκε τον Ιούνιο του 2013 σε κλινική του Λονδίνου,  για 11 ημέρες, για εγχείρηση στη κοιλιακή χώρα.

Από τότε που γεννήθηκε 10 Ιουνίου 1921, (Μον Ρεπό της Κέρκυρας)  και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 1947 είχε τον τίτλο «H Αυτού Βασιλική Υψηλότητα πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδας και της Δανίας»

Μανώλης Δράκος