Η δραματική αφήγηση του Άκη Παυλόπουλου στην Αττική Οδό: “Είμαστε εγκλωβισμένοι, δεν μας ενημερώνει κανείς”

 Η δραματική αφήγηση του Άκη Παυλόπουλου στην Αττική Οδό: “Είμαστε εγκλωβισμένοι, δεν μας ενημερώνει κανείς”

Εγκλωβισμένοι παραμένουν οι οδηγοί στην Αττική οδό λόγω της κακοκαιρίας.

Ο δημοσιογράφος του Open, Άκης Παυλόπουλος περιέγραψε το μεσημέρι την κατάσταση που επικρατεί από το πρωί.

«Μέσα σε δυο ώρες διένυσα 200 μέτρα” είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Η τροχαία της Αττικής Οδού απέδωσε την κατάσταση αυτή αφενός στο γεγονός της έντονης χιονόπτωσης και αφετέρου στο γεγονός ότι ορισμένοι οδηγοί δεν είχαν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η κατάσταση, πάντως, προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στους οδηγούς .

Τρεις δικογραφίες για την υπόθεση της Γεωργίας – Κατατέθηκε μήνυση κατά του εργοδότη της

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ανάμεσα σε Παλλήνη και Κάντζα όπου οι οδηγοί είναι απελπισμένοι περιμένοντας ώρες μέσα στο κρύο.

Ταυτόχρονα είναι κανονικός Γολγοθάς για τους οδηγούς η κίνηση στους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Κηφισίας, Μεσογείων, Βασιλίσσης Σοφίας, είναι σχεδόν αδιάβατοι. 

Αποστάσεις που στην χειρότερη χρειάζονται μισή ώρα, σήμερα φτάνουν και τις 3 ώρες! Επίσης, κλειστή είναι η λεωφόρος Κατεχάκη.

Πιο αναλυτικά:

Η Τροχαία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Κανελλοπούλου (Κατεχάκη) και στα δύο ρεύματα από τη λεωφόρο Μεσογείων προς την περιφερειακή Υμηττού, αλλά και στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου στην Ηλιούπολη και στα δύο ρεύματα από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου προς την περ. Καρέα.

Ακόμα και στα νότια προάστια η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη αφού το χιόνι έχει καλύψει τα πάντα και λεωφόροι όπως η Αλίμου χρειάζονται χωρίς υπερβολή αλυσίδες.

Μανώλης Δράκος