• 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Η απάντηση της πρ. των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό για τα φέρετρα στον Πέτσα: “13500 φέρετρα είναι στη δική σας την πλάτη” (vid)

 Η απάντηση της πρ. των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό για τα φέρετρα στον Πέτσα: “13500 φέρετρα είναι στη δική σας την πλάτη” (vid)

«Επειδή έχουμε έναν πρωθυπουργό που μετράει στρέμματα και φέρετρα, να σας πω λοιπόν ότι τα 13500 φέρετρα είναι στη δική σας την πλάτη και όχι στους υγειονομικούς και οι δέκα χιλιάδες απολύσεις παρά τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα είναι στη δική σας την πλάτη και όχι στην πλάτη των συναδέλφων μας. Θα έπρεπε να ντρέπεστε που βγαίνετε και μιλάτε έτσι δημόσια σε υγειονομικούς», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Mega και απαντώντας σε ζωντανή σύνδεση στον Στέλιο Πέτσα, η Φωτεινή Καρυστινάκη, νοσηλεύτρια στον “Ευαγγελισμό”.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών με ακραία υποτιμητικό και τον γνωστό του πολιτικάντικο τρόπο, απάντησε στη νοσηλεύτρια:
«Αυτά που είπε είναι η πιο σκληρή “γραμμή” του κ. Πολάκη στο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε να είμαστε ξεκάθαροι, δεν πιστεύω ότι αυτά εκπροσωπούν κανέναν νοσηλευτή. Εκπροσωπούν την κυρία που τα εκφράζει ενδεχομένος και το πολιτικό κόμμα που εκφράζει. Γι αυτό μίλησα πριν για αντικυβερνητική συνδικαλιστική δράση».

«Εσείς τι εκφράζετε με το “πετώντας λεφτά στις ΜΕΘ”; Εσείς ποια πολιτική εκφράζετε; Εγώ εκφράζω τον Πολάκη; Δεν ντρέπεστε; Χαρακτηρίζετε πολιτικά έναν άνθρωπο χωρίς να τον ξέρετε; Αυτά ανήκουν σε μαύρες εποχές στην ιστορία, θέλετε να τα επαναλάβουμε;», ήταν η άμεση και αφοπλιστική απάντηση της κ. Καρυστινάκη.