• 28 Ιανουαρίου, 2021

Hellasjournal.com: Δεν πληρωθήκαμε ποτέ τα 20.000 ευρώ της καμπάνιας Πέτσα παρότι τα ποσά καταβλήθηκαν σε όλα τα ΜΜΕ που συμμετείχαν…

 Hellasjournal.com: Δεν πληρωθήκαμε ποτέ τα 20.000 ευρώ της καμπάνιας Πέτσα παρότι τα ποσά καταβλήθηκαν σε όλα τα ΜΜΕ που συμμετείχαν…

Η μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοσελίδα hellasjournal.com με επικεφαλής τον Μιχάλη Ιγνατίου ήταν μεταξύ εκείνων που έλαβαν εντολές δημοσίευσης των καταχωρήσεων στο πλαίσιο της καμπάνιας (λίστα Πέτσα, όπως έγινε γνωστή) για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Άλλωστε βρίσκεται στον σχετικό κατάλογο με τα ΜΜΕ που επιλέχθηκαν από την εταιρεία Initiative και δόθηκε στην δημοσιότητα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε σχόλιο της ιστοσελίδας, ενώ όλα τα ΜΜΕ έχουν πληρωθεί κανονικά μέσω του υπουργείου Οικονομικών, η hellasjournal.com δεν έλαβε ποτέ το ποσό των 20.000 ευρώ που είχε συμφωνηθεί.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η ιστοσελίδα:

“Το υπουργείο Οικονομικών, μέχρι στιγμής, δεν έχει πληρώσει τις 20 χιλιάδες ευρώ, που είχε αποφασίσει να δώσει στην ιστοσελίδα μας, ενώ έχει πληρώσει όλα τα άλλα ΜΜΕ. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε μας ενδιαφέρουν οι λόγοι της λήψης αυτής της απόφασης. Άλλωστε, η πρόταση μας ήταν να δεσμευθούν όλα τα ΜΜΕ να επιστρέψουν τα χρήματα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Απλά θεωρήσαμε χρέος μας να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας, για να μην αιωρούνται οι λάθος εντυπώσεις. Άλλωστε, η πολιτική της ιστοσελίδας δεν άλλαξε επειδή η κυβέρνηση έδωσε το πληρωμένο διαφημιστικό μήνυμα. Παραμένει ανεξάρτητη, δημοσιεύονται όλες οι απόψεις όλων των κομμάτων, εκτός της γνωστής ναζιστικής οργάνωσης. Και οι γνώμες των συνεργατών μας δεν λογοκρίνονται ακόμα και αν διαφωνούμε.”