• 16 Σεπτεμβρίου, 2021

H συγκινητική ανάρτηση του Χασάν για την περιπέτεια με τον κοροναϊό:” Με δάκρυα στα μάτια…” (vid)

 H συγκινητική ανάρτηση του Χασάν για την περιπέτεια με τον κοροναϊό:” Με δάκρυα στα μάτια…” (vid)

Ο Αχμέντ Χασάν είχε προσβληθεί από κορονοϊό και παρουσίασε επιπλοκές, αλλά πλέον επέστρεψε στου Ρέντη και ξεκίνησε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. 

Ο Αιγύπτιος επιθετικός των «ερυθρόλευκων», με ανάρτησή του στο Instagram, χαρακτήρισε «πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή του» το διάστημα που έπρεπε να μείνει μακριά από το ποδόσφαιρο. «Κάθε φορά προκαλώ τον εαυτό μου να επιστρέφει δυνατότερος… το γράφω αυτό με δάκρυα στα μάτια και είμαι τόσο ευγνώμων που επέστρεψα,» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ένα περιστατικό αλλεργικής αντίδρασης από το εμβόλιο στην Αθήνα

Στην ανάρτησή του, ο Αχμέντ Χασάν γράφει: «Δυστυχώς, ο ιός επέφερε επιπλοκές και δεν μπορούσα να προπονηθώ ή να κάνω γυμναστική όλη αυτήν την περίοδο. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή μου το να μην μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο. Όμως, πάντα πιστεύω πως όταν αντιμετωπίζεις εμπόδια, αυτά δεν έχουν σταλεί για να σε καταστρέψουν. Έχουν σταλεί για να σε εξελίξουν, να σε μεγαλώσουν και να σε κάνουν δυνατότερο. Κάθε φορά προκαλώ τον εαυτό μου να επιστρέφει δυνατότερος… το γράφω αυτό με δάκρυα στα μάτια και είμαι τόσο ευγνώμων που επέστρεψα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα στήριξής σας».