• 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ο 48χρονος δράστης

 Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ο 48χρονος δράστης

Ο 48χρονος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση

Ομολόγησε, σύμφωνα με την Αστυνομία ο 48χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης μαχαίρωσε και σκότωσε την άτυχη γυναίκα από τη Γεωργία και στη συνέχεια διέφυγε με ματωμένα χέρια.

Ο 48χρονος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης αμέσως μετά τη σύλληψή του ομολόγησε την πράξη του.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι – όπως αποκαλύπτει η αστυνομία – ο 48χρονος προσπάθησε να κάψει αντικείμενα της 55χρονης, όπως την ταυτότητά της και δικά του προσωπικά έγγραφα σε οικόπεδο στην Ανάληψη: «Σε αδόμητο οικόπεδο στην περιοχή της Ανάληψης, βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα με ίχνη αίματος, μεταξύ των οποίων η ταυτότητα του θύματος, ένα σπασμένο κινητό τηλέφωνο και έγγραφο του δράστη, στα οποία είχε τεθεί φωτιά που κατασβήστηκε από περίοικους προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος εξάπλωσης» αναφέρει η ανακοίνωση. Ο δράστης θα οδηγηθεί σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τον παρακαλούσε να μην την σκοτώσει

Η 55χρονη από τη Γεωργία βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο 48χρονος φίλος της είχε εξαφανιστεί με ματωμένα χέρια και ρούχα. Γείτονας της 55χρονης περιέγραψε στο thestival, όσα άκουσε να συμβαίνουν το μοιραίο μεσημέρι της 23ης Αυγούστου στον ημιόροφο της οδού Γραβιάς. Ο μάρτυρας αποκάλυψε ότι οι δυο τους τσακώνονταν πάνω από μισή ώρα, ενώ κάποια στιγμή άκουσε την άτυχη γυναίκα να φωνάζει: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις».

Πηγή: Ethnos.gr