Γουίλ Σμιθ: Δεκαετής αποκλεισμός από τα βραβεία ΟΣΚΑΡ μετά το χαστούκι στον Ροκ

 Γουίλ Σμιθ: Δεκαετής αποκλεισμός από τα βραβεία ΟΣΚΑΡ μετά το χαστούκι στον Ροκ

Όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα ενημέρωσης, ο Γουίλ Σμιθ τιμωρήθηκε με δεκαετή αποκλεισμό από τα βραβεία Όσκαρ εξαιτίας του επεισοδίου, ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα κρατήσει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού που του απονεμήθηκε λίγη ώρα μετά την επίθεση.

Τα διεθνή ΜΜΕ τονίζουν πως η Ακαδημία πήρε την απόφαση αυτή την Παρασκευή, 08.04.2022, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την επεισοδιακή βραδιά που έμελλε να στιγματιστεί από το χαστούκι του 53χρονου ηθοποιού στον 57χρονο κωμικό, στην σκηνή των βραβείων Όσκαρ.

Η Επιτροπή της Ακαδημίας που πήρε την απόφαση αποτελούνταν από 54 μέλη και συνεδρίασε μετά από δύο εβδομάδες… έντονης πίεσης και διαφωνιών μεταξύ των 9.000 μελών της Ακαδημίας για το ποια θα έπρεπε να είναι η απόφαση.

Θυμίζουμε πως ο Κρις Ροκ έκανε ένα άκομψο αστείο για το κούρεμα της συζύγου του Γουίλ Σμιθ, η οποία είχε ξυρίσει το κεφάλι της καθώς πάσχει από αλωπεκία.

Τότε, ο Γουίλ Σμιθ σηκώθηκε και πήγε μπροστά στον παρουσιαστή της βραδιάς, ο οποίος γελούσε χωρίς να του περνάει από το μυαλό τι είχε σκοπό να κάνει ο συνάδελφός του.

Ήταν εκείνη η στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ τον χαστούκισε κι έφυγε από το σημείο, με τον Κρις Ροκ να σπεύδει να δικαιολογηθεί λέγοντας πως απλώς έκανε ένα αστείο και τον Γουίλ Σμιθ να του απαντάει δύο φορές: «Μην πιάνεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ@@@νο στόμα σου»!

Παναγιώτης Δρίβας