• 29 Ιουλίου, 2021

Γλυκά Νερά: Το ξέσπασμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου – “Μάθε στο παιδί σου τι σημαίνει σεβασμός”

 Γλυκά Νερά: Το ξέσπασμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου – “Μάθε στο παιδί σου τι σημαίνει σεβασμός”

Ξέσπασε με ποστ της στο instastory της για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά η Ιωάννα Παλαιοσπύρου.

Η 34χρονη που ένα χρόνο πριν είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο έγραψε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Πατριαρχία για αρχάριους. Ένας άντρας ήταν με μια κοπέλα από το νεαρό της ηλικίας της μαζί, ήταν όμορφη και εξωτική όπως εκείνος ήθελε να δείχνει στον κύκλο/social. H τέλεια νύφη. Εκείνη ήταν μικρότερη, έμαθε πολλά από τη σχέση γιατί μεγάλωνε και τον αγαπούσε, έκανε ένα παιδί μαζί του και ξεκίνησε να έχει χαρακτήρα, κάτι που εκείνος δεν μπορούσε πλέον να χειραγωγήσει. Σταμάτησε να είναι όλα εκείνα που έλεγχε γιατί είχε δική της άποψη. Θέλησε να τον χωρίσει, να φύγει, ήταν τόσο νέα, θα έφτιαχνε όπως εκείνη ήθελε τη ζωή της.

Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικές εξελίξεις – Τα στοιχεία που έδειξαν ως δολοφόνο τον σύζυγο της Καρολάιν

Δεν το επέτρεψε. Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας. Δεν είχε ψυχολογικά, ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, τη σκότωσε. Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της».

Και στη συνέχεια έγραψε νέο ποστ: «Μάθε στο παιδί σου, στον μικρό σου αδερφό, στον φίλο σου, στον γνωστό που είχε λάθος επιρροές, στον άντρα, τι σημαίνει σεβασμός, ισότητα, αλληλεγγύη. Γιατί δε θα αντέξουμε πολλά τέτοια ακόμη. Τα βαστάμε μέσα μας και μας λιώνουν εκ των έσω».