• 15 Ιουνίου, 2021

Γλυκά Νερά: Τι στοιχεία έδωσε ο σύζυγος της Καρολάιν για τους δράστες

 Γλυκά Νερά: Τι στοιχεία έδωσε ο σύζυγος της Καρολάιν για τους δράστες

Την κατάθεση του συζύγου για όσα έγιναν το βράδυ της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν και περιέγραψε ο σύζυγός της στην κατάθεσή του προς την Αστυνομία αποκάλυψε ο Alpha.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο 32χρονος πιλότος εξιστόρησε  τι συνέβη όταν εισέβαλαν οι δράστες στο σπίτι του: «Πρέπει να μας πήρε ο ύπνος μεταξύ 01:15 με 01:30. Εγώ ξύπνησα όταν άκουσα το τρίξιμο από το πόμολο της πόρτας. Δεν κατάλαβα τι ώρα ήταν ακριβώς. Όταν άνοιξα τα μάτια μου, είδα να μπαίνουν στο δωμάτιο τρεις άνδρες. Με πλησίασε αυτός με το πιστόλι και πριν μου πει οτιδήποτε, του είπα ‘στο σαλόνι υπάρχουν 10.000 ευρώ μετρητά. Σε παρακαλώ μην μας πειράξεις’».

Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με τα όσα είπε, ξύπνησε την Καρολάιν, η οποία «μόλις είδε τους ληστές, άρχισε να ουρλιάζει. Τότε ο δεύτερος δράστης με το ασημένιο πιστόλι κατευθύνθηκε προς εκείνη. Ο κοντός πήγε πάνω στη γυναίκα μου, τη γύρισε μπρούμυτα με μια απότομη λαβή και της γύρισε το κεφάλι προς το στρώμα ή το μαξιλάρι. Μόλις πήγα να αντιδράσω, μου κόλλησε το πιστόλι στη δεξιά πλευρά του λαιμού του, ρίχνοντάς με στη συνέχεια στο πάτωμα».

Δολοφονία Καρολάιν: Κλήθηκε για κατάθεση η “ψυχολόγος” – Τι είπε στους αστυνομικούς

Σε ότι αφορά την περιγραφή των δραστών, ο σύζυγος της αδικοχαμένης κοπέλας είπε ότι κάποια στιγμή μίλησαν κάτι σαν αλβανικά, ή βουλγαρικά, ενώ γενικά μιλούσαν ελληνικά: «Επειδή μου είχαν δέσει το στόμα, κάποια στιγμή έχασα τις αισθήσεις μου τελείως. Όταν ξύπνησα δεν άκουγα τίποτα. Δεν ήξερα πόση ώρα είχε περάσει, δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε ξημερώσει ή όχι. Τον έναν από τους δράστες, τον πιο κοντό, τον είδα όταν κατέβηκε αυτό που φορούσε . Έχει σαρκώδη χείλη και έντονη μύτη, στρογγυλό και αξύριστο, ανοιχτόχρωμο πρόσωπο (όχι όπως το δικό μου που είμαι ξανθός) και έντονα μάτια. Κατάλαβα ότι είναι άνω των 35 ετών. Ήταν περίπου 1,70μ. και ψωμωμένος, δηλαδή γυμναζόταν και έχει πλάτες».

Όσο για τη στιγμή που κατάλαβε ότι η Καρολάιν ήταν πια νεκρή; «Όταν σηκώθηκα είδα τη γυναίκα μου μπρούμυτα στο κρεβάτι, ακίνητη. Τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της με κάποιο ρούχο και η κόρη μας ήταν δίπλα ξύπνια, αλλά δεν έκλαιγε. Αγκάλιασα τη γυναίκα μου και την κόρη μας κλαίγοντας και τότε ο αστυνομικός μου είπε “έχει φύγει, προσπάθησε να ηρεμήσεις”. Εννοώντας πως είναι νεκρή. Ήμουν σοκαρισμένος, πήρα την κόρη μου αγκαλιά και κατέβηκα κάτω».