Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος έβαλε την μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει 2.000 για το φέρετρο

 Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος έβαλε την μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει 2.000 για το φέρετρο

Μια φίλη της οικογένειας της Καρολάιν από την Αλόννησο κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου και  μετέφερε τα έντονα συναισθήματα που βιώνει η μητέρα της 20χρονης εξηγώντας τους λόγους που δεν έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα στη δικαστική αίθουσα.

Μάλιστα, η μάρτυρας προχώρησε στην σοκαριστική αποκάλυψη ότι ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της Καρολάιν έβαλε τη μητέρα της να διαλέξει και να πληρώσει το φέρετρο του παιδιού της.

Θύελλα για τη Skroutz – Σωρεία καταγγελιών για εξαπάτηση από συνεργαζόμενες εταιρείες- Τι απαντά η πλατφόρμα

«Να φανταστείς το τέρας όχι μόνο με πήγε να διαλέξω το φέρετρο αλλά με έβαλε ακόμα και να το πληρώσω. Την ημέρα της κηδείας του έδωσα 2.000 ευρώ» ήταν η εξομολόγηση της μητέρας της Καρολάιν όπως μετέφερε στο δικαστήριο η οικογενειακή τους φίλη.

Τι είπε η εθελόντρια του φιλοζωικού σωματείου για την υιοθέτηση του σκύλου

Τη σκυτάλη των μαρτυρικών καταθέσεων πήρε εθελόντρια του φιλοζωικού σωματείου στο οποίο απευθύνθηκε το ζευγάρι για να υιοθετήσει το σκυλάκι που τελικά βρέθηκε κρεμασμένο στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Η αίτηση για την υιοθεσία είχε γίνει από την Καρολάιν , ωστόσο, στο τηλέφωνο απάντησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, κατέθεσε η μάρτυρας.

Πρόεδρος: Θα μας δώσετε στοιχεία για τον χαρακτήρα της Καρολάιν;

Μάρτυρας: Ένας γλυκύτατος άνθρωπος, εκδηλωτική όταν είδε το κουτάβι. Ήταν «παρών» ο κατηγορούμενος αλλά η Καρολάιν ήταν περισσότερο εκδηλωτική.

Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί στις 10 Μαΐου.

Μανώλης Δράκος