• 13 Ιουνίου, 2021

Γλυκά Νερά: Νέο μήνυμα από τον σύζυγο της 20χρονης-Πού στρέφονται οι έρευνες

 Γλυκά Νερά: Νέο μήνυμα από τον σύζυγο της 20χρονης-Πού στρέφονται οι έρευνες

Την αμέριστη εμπιστοσύνη του στους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας της γυναίκας του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, υπογραμμίζει ο 33χρονος σύζυγος της Καρολάιν. Ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης, τόνισε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μη διαρρέονται πληροφορίες, οι οποίες θα μπορούσαν να βλάψουν τις έρευνες ή να παραπλανήσουν τις αρχές.

«Είναι απίστευτη η στήριξη που έχω λάβει τις τελευταίες ημέρες. Αναγνωρίζω πόσο πολύ θέλει ο κόσμος να βοηθήσει. Σας ευχαριστώ όλους. Η έρευνα συνεχίζεται και είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία και λεπτομέρειες, τα οποία όμως, χειρίζονται με την απαραίτητη μυστικότητα. Οι πληροφορίες είναι πολλές και αξιολογούνται».

«Αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι η αστυνομία έχει ανοίξει πάρα πολλά μέτωπα στη διαδικασία και σε μένα μεταφέρονται αυτά τα οποία έχουν αξία».

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων της Καρολάιν συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οι αστυνομικοί συνεχίζουν με απόλυτη προσήλωση να αναζητούν εκείνους που αφαίρεσαν τόσο βάναυσα τη ζωή της νεαρής μητέρας.

Η λίστα που εξετάζουν οι αστυνομικοί
Λίστες με όσους αποφυλακίστηκαν τον τελευταίο χρόνο και έχουν απασχολήσει για ιδιαίτερα βίαια εγκλήματα έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί, που έχουν αναλάβει να βρούν τους δολοφόνους της 20χρονης.

Οι έρευνες ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, την επομένη της τραγωδίας, όταν και ζητήθηκαν από σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας, τα ονόματα όσων ταιριάζουν στο προφίλ των κακοποιών, που έπνιξαν τη νεαρή μητέρα μπροστά στο μωρό της.

Η συμπληρωματική κατάθεση του πιλότου ελικοπτέρων θεωρείται κομβικής σημασίας, καθώς εκτιμάται ότι, έχοντας ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ίσως είναι πια σε θέση, με πιο ξεκάθαρο μυαλό, να αναφέρει κρίσιμες λεπτομέρειες από εκείνο το βράδυ της φρίκης.

Παράλληλα, διενεργείται και μια τιτάνια προσπάθεια, ώστε να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς η διαδικασία για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, το διάστημα της διάπραξης του εγκλήματος στην περιοχή.

Ψάχνουν και στην Κρήτη για τους δολοφόνους
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας της 20χρονης μητέρας, στα Γλυκά Νερά. Οι Αρχές έχουν επιδοθεί στην ενεργοποίηση ενός τεράστιου δικτύου πληροφόρησης και εντός των κύκλων των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την επομένη της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά ζητήθηκε από τις φυλακές Αλικαρνασσού (και άλλες φυλακές της χώρας) λίστα με τους αποφυλακισθέντες του τελευταίου χρόνου, που έχουν απασχολήσει για ειδεχθή εγκλήματα, όπως οι ληστείες μετά φόνου.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι παράλληλα επιχειρείται από την ΕΛ.ΑΣ, να προσεγγίσει «πληροφοριοδότες» μέσα από τις φυλακές, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν διασυνδέσεις και η μία συμμορία γνωρίζει τη δράση της άλλης.