• 30 Ιουλίου, 2021

Γλυκά Νερά: «Λυτρώθηκε μετά την ομολογία της δολοφονίας της Κάρολαϊν» – Τι λέει ο συνήγορος του πιλότου

 Γλυκά Νερά: «Λυτρώθηκε μετά την ομολογία της δολοφονίας της Κάρολαϊν» – Τι λέει ο συνήγορος του πιλότου

Ο δικηγόρος του πιλότου, ο οποίος δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μίλησε στον ΑΝΤ1, εξερχόμενος από τη ΓΑΔΑ, αφού είδε τον πελάτη του. «Δεν μπορώ να διαβιβάσω τι ειπώθηκε με τον πελάτη μου, απλώς θεωρώ ότι είναι στην ίδια κατάσταση με τη χθεσινή» δήλωσε ο Βασίλης Σπύρου.

«Του πήγα κάποια έγραφα από τη δικογραφία και θα τον αφήσω να τα επεξεργαστεί, ώστε λίγο αργότερα στις 12:00 που θα έρθουμε με τον έτερο συνάδελφο, να μπορούμε να έχουμε μια σαφή εικόνα και να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Σας λέω, έτσι και αλλιώς μόλις είχε ξυπνήσει, δεν μπορώ να κρίνω περισσότερα για την κατάσταση του και ούτε το επιθυμώ. Τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα» πρόσθεσε.

«Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στο θέμα του χρόνου που παρήλθε από τη διάπραξη του εγκλήματος και στην μετέπειτα συμπεριφορά του. Θέλω να θυμίσω ότι στο παρελθόν πάρα πολλά εγκλήματα, ακόμα και ειδεχθή, έχουν αποκαλυφθεί μετά από πολλά χρόνια, τιμωρήθηκαν οι εγκληματίες και αποκαλύφθηκαν τα εγκλήματα αυτοβούλως ή από τις έρευνες της αστυνομίας. Δεν είναι η πρώτη φορά και παρά το ότι αντιλαμβάνομαι το κλίμα και τις εντυπώσεις που δημιουργούνται, παρακαλώ να γίνει σεβαστό το αίτημα για ανθρωποφαγία και μιας κατάστασης που δεν ευνοεί ούτε εξυπηρετεί την απόδοση δικαιοσύνης»
Ο συνήγορος του πιλότου σημείωσε ότι «και εγώ έχω ταραχθεί» απαντώντας στα σχόλια των παρουσιαστών της εκπομπής ότι πρόκειται για έγκλημα που έχει ταράξει όλη την κοινωνία. «Έχω την αίσθηση, ως άνθρωπος, ότι μετά την ομολογία αυτός ο άνθρωπος λυτρώθηκε. Χρησιμοποιώ συγκεκριμένη λέξη και αυτή παρακαλώ να χρησιμοποιήσετε. Ο χρόνος θα δείξει. Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί. Για το παιδί ενδιαφέρεται, παρά το παράλογο της κατάστασης και αντιλαμβάνομαι τα οποιαδήποτε ερωτήματα» κατέληξε.ανέφερε.