• 13 Ιουνίου, 2021

Γλυκά Νερά: “Κατάλαβα ότι η Καρολάιν ήταν νεκρή, όταν με έλυσαν οι αστυνομικοί” (vid)

 Γλυκά Νερά: “Κατάλαβα ότι η Καρολάιν ήταν νεκρή, όταν με έλυσαν οι αστυνομικοί” (vid)

Λίστα με ανάλογες ληστείες που έχουν διαπραχθεί τα τελευταία πέντε χρόνια και έχουν κοινά χαρακτηριστικά με αυτή που κατέληξε στην δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά, έχουν ανασύρει και εξετάζουν τα στελέχη του τμήματος δίωξης εγκλημάτων κατά Ζωής της ασφάλειας. 

Σύμφωνα με τις περιγραφές του 33χρονου συζύγου, οι  δύο από τους δράστες ήταν ψηλοί και φορούσαν κουκούλες full face, ο ενώ ο τρίτος ήταν πιο  κοντός. Οι δύο μιλούσαν καλά ελληνικά, ενώ ο τρίτος μία ξένη γλώσσα που δεν μπορούσε να αναγνωρίσει.

Ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν μεταφερθεί τα ρούχα που φορούσε το ζευγάρι αλλά και  δείγματα από τα χέρια, τα νύχια και πρόσωπο της 20χρονης Καρολίνα, η οποία φαίνεται να ήρθε σε επαφή με τους δράστες πριν ακινητοποιηθεί.

Ο σύζυγος της Κάρολαϊν, της άτυχης μητέρας επισκέφθηκε το σπίτι τους, και έκανε δηλώσεις στις κάμερες όπου περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που βίωσαν, αλλά και πότε συνειδητοποίησε πως η σύζυγός του ήταν νεκρή.

“Μας έδεσαν και από εκείνο το σημείο και μετά τους είχαμε πει ήδη πού είναι και τα χρήματα, από κει και μετά δεν ξέρω. Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν ήρθαν οι αστυνόμοι και με έλυσαν. Η κόρη μου ευτυχώς είναι καλά. Όποιος γνωρίζει κάτι είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει…”

“Αυτή τη στιγμή είναι 10-15-20 άτομα στο δρόμο και ψάχνουν… Δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα που μιλάμε, τις 3 τελευταίες μέρες ήμασταν όλοι μαζί, δουλεύουν όλη μέρα, όλο το βράδυ, όλη μέρα. Η αστυνομία, το ανθρωποκτονιών. Αυτό ξέρω, είναι συνέχεια σε επικοινωνία μαζί μου όσο έχω μπορέσει να τους βοηθήσω, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει, θα τους βρουν τα παιδιά αυτά”, δήλωσε συντετριμμένος ο σύζυγος της 20χρονης.