• 27 Ιουλίου, 2021

Γλυκά Νερά: “Η μητέρα αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της”

 Γλυκά Νερά: “Η μητέρα αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της”

Στα δικαστήρια όπου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης (22.06.2021) ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, βρέθηκε και ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

«Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας η οποία συνειδητοποίησε κάποια στιγμή ότι ουσιαστικά στην δεύτερη κηδεία (σ.σ. στο μνημόσυνο όπου αστυνομικοί απομάκρυναν τον δολοφόνο) αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της. Και καταλαβαίνετε πόσο επώδυνο και πόσο τραγικό είναι αυτό για μια μητέρα», τόνισε, συγκλονίζοντας, ο Θανάσης Χαρμάνης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, επανέλαβε ότι επιθυμία της οικογένειας είναι να μεγαλώσει το παιδί στην Αλόννησο  και θα παλέψει γι’ αυτό.

«Καταθέσαμε δήλωση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν και για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση», είπε αρχικά και απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια της κορούλας της Κάρολάιν ο δικηγόρος της οικογένειας σημείωσε ότι το θέμα του παιδιού πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.