• 29 Ιουλίου, 2021

Γλυκά νερά: Η “εξομολόγηση” της Καρολάιν λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της-Τι κατέθεσε η φίλη της

 Γλυκά νερά: Η “εξομολόγηση” της Καρολάιν λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της-Τι κατέθεσε η φίλη της

Μία ημέρα πριν χάσει τη ζωή της από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, η άτυχη Καρολάιν συνάντησε μία φίλη της στην πλατεία Βαρνάβα.

Οι δύο κοπέλες είχαν γνωριστεί στην Αλόννησο, βλέπονταν συχνά στην Αθήνα και αντάλλασσαν τηλεφωνήματα σχεδόν καθημερινά.
Η κοπέλα ανέφερε πως η Καρολάιν πήγε στο ραντεβού τους μαζί με το μωρό και ήταν «σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση». Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι «όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει».

«Δεν μου είπε γιατί ήταν ταραγμένη ούτε όμως και την ρώτησα. Να σας πω την αλήθεια όμως δε μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι λογικό με τόση κλεισούρα και με την πίεση της οικογένειας και των οικογενειακών υποχρεώσεων να ένιωθε πιεσμένη και ταραγμένη» είπε στους αστυνομικούς.

Η μάρτυρας περιέγραψε την Καρολάιν ως μια κοπέλα που παρά το γεγονός ότι «έδειχνε ανοιχτός και ευδιάθετος άνθρωπος στην πραγματικότητα ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας». « Ήθελε να κρύβει τα προβλήματα της» ανέφερε χαρακτηριστικά λέγοντας πως δεν ήταν εξομολογητική ούτε στην ίδια που ήταν ίσως η μοναδική της φίλη στην Αθήνα.

«Παρόλο που κάναμε παρέα, δεν τα λέγαμε όλα ανοιχτά. Κρατούσε πράγματα για τον εαυτό της και απλά μου ανακοίνωνε ότι έκανε. Δεν μου ζητούσε την συμβουλή μου» κατέθεσε η κοπέλα και συνέχισε:

«Η Καρολάιν μου έλεγε κυρίως για τις επαγγελματικές επιδιώξεις και τα όνειρα τους. Παρόλο που είχε περάσει στο πανεπιστήμιο, δεν πατούσε καθόλου. Ήθελε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω».