• 23 Ιουλίου, 2021

Γλυκά Νερά: Έξι μέρες πριν τη δολοφονία έγραψε το οικόπεδο στο όνομά του ο Αναγνωστόπουλος

 Γλυκά Νερά: Έξι μέρες πριν τη δολοφονία έγραψε το οικόπεδο στο όνομά του ο Αναγνωστόπουλος

Την πληροφορία ότι ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έξι μέρες πριν τη δολοφονία της Καρολάιν, αγόρασε στο όνομά του οικόπεδο με τα χρήματα που είχε πάρει από τη μητέρα της συζύγου του, επιβεβαίωσε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης. Από την πλευρά της, η συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού, Σταματία Μάρκου, υποστήριξε ότι η Καρολάιν είχε πει στον καθ’ ομολογία δολοφόνο ότι θα χωρίσουν, πριν ξεκινήσουν τις συνεδρίες.

«Η Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει και πήγε σε αυτήν για να την συμβουλευτεί πώς θα διαχειριστεί την οριστική διάσπαση της έγγαμης σχέσης της. Η 20χρονη δεν δεχόταν να έχει οποιεσδήποτε σχέσεις με τους γονείς του καθ’ ομολογία δράστη, γεγονός που δείχνει την οριστική ρήξη στις σχέσεις του ζευγαριού και δεν του είχε κρύψει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι», σημείωσε η δικηγόρος.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η 20χρονη δεν δεχόταν να γίνει η βάφτιση της κόρης τους Λυδίας στην Αθήνα και είχε αποφασίσει να τη βαφτίσει στις Φιλιππίνες.

Η κ. Μάρκου υποστήριξε επίσης ότι η εντολέας της από την πρώτη στιγμή είχε καταθέσει αυτά τα στοιχεία στις αρχές, βάζοντας στο κάδρο των υπόπτων τον πιλότο.