• 28 Ιουλίου, 2021

Γκάφα-έπος από Ερντογάν: Ανακάλυψε ότι στην Βρετανία χρεώνουν το εμβόλιο 100 στερλίνες

 Γκάφα-έπος από Ερντογάν: Ανακάλυψε ότι στην Βρετανία χρεώνουν το εμβόλιο 100 στερλίνες

Η ευκολία με την οποία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναπαράγει ψευδείς ειδήσεις δεν έχει προηγούμενο!

Ο Τούρκος Πρόεδρος παρέστη σε εκδήλωση του AKP στο Χατάι και ξεστόμισε ότι οι προηγμένες χώρες… χρεώνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Μάλιστα έκανε και συγκεκριμένη αναφορά στην Αγγλία δηλώνοντας ότι χρεώνει 100 στερλίνες το εμβόλιο. «Δείτε αδέρφια μου, σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, ξέρατε ότι οι πιο ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης, χρεώνουν το εμβόλιο; Πληρώνουν περίπου 100 στερλίνες στην Αγγλία. Εμείς δεν έχουμε τέτοιο πράγμα», είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις που έκανε, χθες, Παρασκευή.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού ο εμβολιασμός είναι δωρεάν, αλλά η μόνη αλήθεια που αναγνωρίζει ο Ερντογάν είναι η δική του…

Στο νοσοκομείο με κοροναϊό ο Τάκης Χρυσικάκος-Είναι πλήρως εμβολιασμένος

Με ανάρτηση του στο Twitter o χειρουργός σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Basildon & Thurrock της Βρετανίας;Τουρχάν Τζομέζ έγραψε χαρακτηριστικά:

«Εργάζομαι για το Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας εδώ και 10 χρόνια. Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού είναι δωρεάν σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο πρόεδρος θα έπρεπε να επανεξετάσει τους συμβούλους του». Παράλληλα παρέθεσε το βίντεο της δήλωσης του Ερντογάν.

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.