Γιώργος Μήτσου: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του

 Γιώργος Μήτσου: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του

Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται το λευκό βανάκι να παρακολουθεί τη μαύρη BMW του 38χρονου Γιώργου Μήτσου ο οποίος έπεσε νεκρός από τα Καλάσνικοφ των δολοφόνων του φέρνει στο φως της δημοσιότητας τοnewsit.gr.

Στο βίντεο διάρκειας 31 δευτερολέπτων που εξασφάλισε το newsit.gr τα δύο οχήματα είναι σταματημένα σε ένα φανάρι. Μπροστά βρίσκεται η θηριώδης bmw του Γιώργου Μήτσου ο οποίος το τελευταίο διάστημα έκανε πολλές επενδύσεις στο χώρο των υγρών καυσίμων.

Λίγο πιο πίσω και σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων ακολουθεί το άσπρο βαν στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν τέσσερα άτομα. Μεταξύ των οχημάτων του θύματος και των δραστών παρεμβάλλονται ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή. Το θύμα ανυποψίαστο περιμένει στο κόκκινο φανάρι.

Οι δείκτες όπως βλέπεται και στο βίντεο δείχνουν 07:53 το πρωί του Σαββάτου λίγα λεπτά δηλαδή πριν οι δράστες γαζώσουν με τουλάχιστον 20 σφαίρες το θύμα.

Μόλις το φανάρι θα ανάψει πράσινο ο Γιώργος Μήτσου θα βάλει ταχύτητα θα πατήσει το γκάζι και το αυτοκίνητο του θα αρχίζει να κινείται. Το ίδιο θα συμβεί και με τους δράστες, οι οποίοι όπως φαίνεται είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια το χτύπημα τους.

Πρέπει το τελευταίο χρονικό διάστημα να είχαν γίνει η σκιά του 38χρονου επιχειρηματία και να τον παρακολουθούσαν σε κάθε βήμα του. Από ότι φαίνεται είχαν χαρτογραφήσει το δρομολόγιο το οποίο ακολουθούσε για να πάει στο πρατήριο των υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στο Γέρακα.

Τα λόγια της οικογένειας του

Ο Γιώργος Μήτσος «δεν υπέκυψε σε εκβιαστές και σε ανθρώπους του υποκόσμου, σε πρόσωπα δηλαδή που τον καταδιώκουν εδώ και χρόνια, (…) επειδή δεν ενέδωσε, δεν συμβιβάστηκε και δεν δέχθηκε να γίνει μέρος ενός παράνομου κυκλώματος» τονίζει σε δήλωσή της η οικογένεια του 38χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου στον Γέρακα, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το Σάββατο 18 Ιουνίου.

Η οικογένεια επισημαίνει ότι από εκείνη τη μέρα ζει «ένα ανείπωτο δράμα και μια ανείπωτη τραγωδία» και κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα μικρά παιδιά του δολοφονηθέντος, που δεν θα ξαναδούν ποτέ τον πατέρα τους.

«Ο Γιώργος υπήρξε πάντοτε έντιμος» αναφέρει η οικογένεια που εκφράζει την εμπιστοσύνη της στη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία, ότι θα ανακαλύψει «τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της άνανδρης εκτέλεσης», ενώ καλούν την ΕΛΑΣ να μην αφήσει ανεξερεύνητο κανένα στοιχείο.

Θεόκριτος Αργυριάδης