• 29 Ιουλίου, 2021

Γιατρός στη Βούλα έκανε εικονικούς εμβολιασμούς σε αρνητές

 Γιατρός στη Βούλα έκανε εικονικούς εμβολιασμούς σε αρνητές

Μια πολύ σοβαρή υπόθεση, εικονικών εμβολιασμών, από γιατρό, στο Ασκληπιείο Βούλας, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως λέει στο iefimerida.gr ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος, «πρωταγωνιστής» στο περιστατικό των μαϊμού – εμβολιασμών είναι ένας 50χρονος ορθοπεδικός, ειδικευόμενος στο Ασκληπιείο.

«Το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής. Ο ειδικευόμενος μετέβη στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου, στο οποίο είχε ήδη απασχοληθεί κάνοντας εμβόλια σε πολίτες, και ζήτησε από το προσωπικό να κάνει ο ίδιος εμβόλια σε πέντε ανθρώπους του περιβάλλοντός του» τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. Επρόκειται για τρεις άνδρες και δυο γυναίκες που είχαν κλείσει ραντεβού για εκείνη την ημέρα και, δήθεν, φοβόντουσαν να δεχθούν την ένεση από άλλο γιατρό.

Ακρίτα:”Έβαλε το όνομα του στο ίδιο μέγεθος με αυτό της τεράστιας Παξινού”

Τον «τσάκωσε» νοσηλεύτρια -Αντιμετωπίζει σοβαρές κυρώσεις

«Την ώρα που έκανε το πρώτο εμβόλιο, ωστόσο, μια νοσηλεύτρια διαπίστωσε ότι σκόπιμα έχυσε το υγρό από τη σύριγγα. Η εργαζόμενη του νοσοκομείου ενημέρωσε άμεσα τη διοίκηση και όντως επιβεβαιώθηκε ότι ο 50χρονος σκόπευε να κάνει εικονικούς εμβολιασμούς για να πάρουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού οι φίλοι του» προσθέτει ο Μιχάλης Γιαννάκος. Οι πέντε φίλου του 50χρονου, όπως προέκυψε, δεν είχαν καμία πρόθεση να κάνουν το εμβόλιο, παρά μόνο να πάρουν το πιστοποιητικό.

«Είναι ντροπή. Υπονομεύουν έτσι όλη την προσπάθεια που γίνεται. Ευτυχώς η διοίκηση του νοσοκομείου αντέδρασε άμεσα. Δεν ανανέωσε τη σύμβασή του, διέταξε επείγουσα ΕΔΕ, ενώ όλα τα στοιχεία έχουν προωθηθεί στην εισαγγελία» σημειώνει καταλήγοντας ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Σε βάρος του ορθοπεδικού, που έχει εξαφανιστεί και αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.