Για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κοριτσιών κατηγορείται 70χρονος

 Για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κοριτσιών κατηγορείται 70χρονος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του αφέθηκε ένας άνδρας από περιοχή του νομού Λασιθίου, ο οποίος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος τριών ανήλικων αδελφών μετά από καταγγελία των γονιών τους στις αρχές πριν λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι ασελγείς πράξεις έγιναν το περασμένο καλοκαίρι και έγιναν γνωστές πρόσφατα, όταν η μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, 14 ετών, αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της και στον πατέρα της.

Όπως γράφει ο ιστότοπος creta24.gr, επικαλούμενο πληροφορίες, το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση με το σπίτι του συνταξιούχου στην αυλή του οποίου συνήθιζαν να παίζουν τα κορίτσια. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι την αρχική μαρτυρία του μεγαλύτερου παιδιού επιβεβαίωσαν και τα δύο του αδερφάκια.

Στις αρχές παραδόθηκε και μήνυμα από το κινητό της 14χρονης που φέρεται να περιέχει άσεμνο περιεχόμενο, ενώ ο δράστης ισχυρίζεται πως δεν το έστειλε ο ίδιος υποστηρίζοντας πως δεν έχει σχέση με την τεχνολογία και πως τη συσκευή χρησιμοποιούν και τα εγγόνια του.

Βαγγέλης Μαρινάκης