• 19 Οκτωβρίου, 2021

Γεροβασίλη: Δρούσε παρακρατικός μηχανισμός τα χρόνια που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ (vid)

 Γεροβασίλη: Δρούσε παρακρατικός μηχανισμός τα χρόνια που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ (vid)

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε η πολιτική της χώρας να παίζεται με κασέτες», τόνισε στο Mega η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη αναφορικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» προσθέτοντας ότι «πολύ καιρό τώρα ζούμε μια παραβίαση των θεσμών. Τα χρόνια που κυβερνήσαμε δρούσε ένας παρακρατικός μηχανισμός ο οποίος μαγνητοφωνούσε».

Η ίδια, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ξεκαθάρισε ότι «ουδέποτε παρενέβην σε έρευνα και δε θα το έκανα ποτέ» και προσθέτοντας ότι «δεν είναι δικαίωμα της εφημερίδας να υιοθετεί όσα αναφέρονται. Τα υπόλοιπα είναι δουλειά της Δικαιοσύνης».

Παράλληλα, η Όλγα Γεροβασίλη επεσήμανε ότι «σοκάρει ο κίνδυνος της Δημοκρατίας, η οποία απειλείται» και ξεκαθάρισε ότι «δε θα επιτρέψω σε κανέναν να σπιλώσει την πολιτική μου πορεία και το αξιακό μου σύστημα».

«Σε ότι με αφορά προφανώς δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω»», επεσήμανε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι θα κάνει «όλα όσα χρειάζονται να υπερασπιστώ τον εαυτό μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Όλ.Γεροβασίλη σημείωσε ότι «με εντυπωσιάζει το ότι αυτές οι καταγγελίες γίνονται δύο χρόνια μετά».

«Είμαι ο άνθρωπος που αναφέρεται το όνομά μου σε συνομιλία τρίτων. Δουλειά της Δικαιοσύνης να βρει αν όλα αυτά είναι κατασκευασμένα», σημείωσε η ίδια.