• 18 Απριλίου, 2021

Γεωργιάδης : “Ο ΣΥΡΙΖΑ διαδίδει τον κοροναϊό για να κρατήσει τη χώρα στην καραντίνα”

 Γεωργιάδης : “Ο ΣΥΡΙΖΑ διαδίδει τον κοροναϊό για να κρατήσει τη χώρα στην καραντίνα”

Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί διαδηλώσεις με σκοπό να αυξηθούν τα κρούσματα του κορωνοϊού για να παραμείνει η χώρα σε καραντίνα και μετά να κατηγορεί την κυβέρνηση για αποτυχία στα μέτρα διαχείρισης της πανδημίας διατύπωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας την Παρασκευή 12 Μαρτίου στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης STATUS FM 107.7 είπε τέρατα.  Όπως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει διαδηλώσεις για να αυξηθούν τα κρούσματα και για να υπάρξει μεγαλύτερη δυσαρέσκεια του κόσμου. Είπε συγκεκριμένα:

«Εδώ, είμαστε φυλακισμένοι σε έναν ανήθικο εκβιασμό της Αριστεράς. Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε διότι αυτό θα επιβαρύνει το ιό. Ξέρουν ότι η έκρηξη των κρουσμάτων θα φέρει περαιτέρω καραντίνα, κι άρα περαιτέρω δυσαρέσκεια στα μαγαζιά, περαιτέρω δυσαρέσκεια στον κόσμο που είναι σπίτι και ούτω καθεξής.

Αδιανόητη δήλωση Σπυράκη: Απαγορεύονται οι αποδοκιμασίες από τα μπαλκόνια (vid)

 Το κάνουν επί σκοπώ για να διαδώσουν τον ιό, το κάνουν με δόλο. Για να διαδώσουν τον ιό. Για να κρατήσουν την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα.

Και μετά να βγαίνουν και να κατηγορούν την κυβέρνηση για την καραντίνα. Αυτό το εξήγησα πολύ ωραία για όσους δεν το είχαν καταλάβει, γιατί κάποιοι καλόπιστοι μπορεί να μην μπορούσαν να πιστέψουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εκβιάζει την Ελλάδα με ένα βιολογικό όπλο όπως είναι ο ιός, και το είπε ο κ. Κυρίτσης», είπε σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε: « Ο ελληνικός λαός κρίνει τι θα πει ΣΥΡΙΖΑ και Αριστερά στην Ελλάδα, ο οποίος για να επιβάλει την μειοψηφική του στην κοινωνία άποψη, εκβιάζει τον ελληνικό λαό και τον καταστρέφει με σκόπιμη διάδοση κορωνοϊού».