Γεωργιάδης κατά πάντων για ΚΕΚ και ΕΡΤ: Αλέξη τώρα ξύπνησες αγόρι μου; – Χαρακτήρισε Τσάρλι Τσάπλιν τον Βαξεβάνη (vid)

 Γεωργιάδης κατά πάντων για ΚΕΚ και ΕΡΤ:  Αλέξη τώρα ξύπνησες αγόρι μου; – Χαρακτήρισε Τσάρλι Τσάπλιν τον Βαξεβάνη (vid)

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, καλεσμένος στην ΕΡΤ ήταν λάβρος κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιπολιτευόμενου Τύπου, με αφορμή τα voucher των 600 ευρώ στους επιστήμονες, ως μέτρο στήριξης λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Αρχικά, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως επελέγη αυτή η λύση επειδή υπήρχαν κονδύλια διαθέσιμα στο ΕΣΠΑ και πως η λίστα των ΚΕΚ είναι η ίδια με αυτή που ήταν εγκεκριμένη και επί ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θα ανεχθώ να μας κουνάει το δάχτυλο ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΥΓΗ, ο Βαξεβάνης και η Εφημερίδα των Συντακτών… Αν θέλει να βγει κάποιος από αυτούς μαζί μου στην τηλεόραση και θα φύγουν στην ταράτσα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Μεγάλος κωμικός ο Βαξεβάνης, Τσάρλι Τσάπλιν της δημοσιογραφίας…».

«Δίνω χρόνο στην κα Αχτσιόγλου να βγει στην τηλεόραση και περιμένω, η λίστα των ΚΕΚ που δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών είναι ίδια με αυτά που είχε εγκρίνει η κα Αχτσιόγλου, με κατάρτιση…», είπε και συνέχισε: «Αλέξη τώρα ξύπνησες αγόρι μου; Ο Τσίπρας με βλέπει και πηγαίνει στην ταράτσα…».

Δείτε μετά το 17ο λεπτό

Παναγιώτης Δρίβας