• 20 Απριλίου, 2021

Γεωργιάδης για τη βάπτιση: “Να μη γίνουμε γουρούνια επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει λάσπη”

 Γεωργιάδης για τη βάπτιση: “Να μη γίνουμε γουρούνια επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει λάσπη”

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν ρωτήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει για την βάφτιση στην οποία έγινε νονός. Μάλιστα, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον κάλεσε να παραιτηθεί.

Ο κ. Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι βάπτισε το παιδί του προέδρου της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, Γιώργου Κατωπόδη, ο οποίος όμως υπενθύμισε ότι διορίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από τον τότε Υπουργό Γιώργο Σταθάκη. Παρέμεινε, δε, στη θέση του από το 2016 μέχρι και το 2019, όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας η Νέα Δημοκρατία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βουλή: Παραίτηση Γεωργιάδη για την “ειδική άδεια” για την βάφτιση ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας- Επίθεση για την διαχείριση της πανδημίας

Τσίπρας στον Γεωργιάδη: Ήρθε ο νονός; Πάντα άξιος (vid)

Ο Υπουργός Ανάπτυξης απέκρουσε τα πυρά Τσίπρα, υπογραμμίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει ως πλαστογράφο κάποιον που διόρισε η δική του κυβέρνηση και παράλληλα υπενθύμισε τι έγινε με την περίπτωση του αδελφού του Αλ. Τσίπρα. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι άλλαξε ο Ποινικός Κώδικας προκειμένου να αποφύγει την φυλάκιση ο αδελφός Τσίπρα, ο οποίος είχε καταδικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη.

Επανερχόμενος στους λόγους που έγινε η βάπτιση και εκδόθηκε η σχετική άδεια από την Πολιτική Προστασία σημείωσε: ««Δεν θέλω να έχω καμία διακριτική μεταχείριση. Στην προκειμένη περίπτωση οι γονείς του παιδιού χωρίς δική μου εμπλοκή πήραν την άδεια επικαλούμενοι λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω – αλλά έξυπνοι άνθρωποι είστε και μπορείτε να καταλάβετε».

Προσέθεσε, δε, ότι δεν πρέπει να χάσουμε την ανθρωπιά μιας και «να γίνουμε όλοι γουρούνια επειδή θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυλιστούμε στην λασπη. «Επειδή λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι είχαν τους λόγους που επιβεβαιώνονται από συγκεκριμένα έγγραφα πήραν την ειδική άδεια», τόνισε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία, επισημαίνοντας ότι την ώρα που καταγγέλει ένα πατέρα που επικαλείται ειδικούς λόγους για να βαφτίσει το παιδί του. Τα λέτε αυτά σοβαρά και δεν ντρέπεστε, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε 31 πορείες. « Πληρώνετε αυτούς τους λογαριασμούς στο twitter και το facebook για να πετούν λάσπη. Παρασύρετε όλη την Ελλάδα στον βόθρο για να χτυπήσετε την κυβέρνηση. Τελικά δεν είναι ένας ο Πολάκης. Ολος ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Πολάκης», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.