• 30 Ιουλίου, 2021

Γεωργιάδης για Κρήτη:”Δεν γίνεται ένα τόσο δημοφιλής τουριστικός προορισμός να έχει τόσο μικρά ποσοστά εμβολιασμένων”

 Γεωργιάδης για Κρήτη:”Δεν γίνεται ένα τόσο δημοφιλής τουριστικός προορισμός να έχει τόσο μικρά ποσοστά εμβολιασμένων”

«Δεν γίνεται ένα τόσο δημοφιλής τουριστικός προορισμός να έχει τόσο μικρά ποσοστά εμβολιασμένων», είπε o Άδωνις Γεωργιάδης για την Κρήτη και τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών που καταγράφονται.

Μιλώντας στην «Επτά» της ΕΡΤ και τη Βάλια Πετούρη κι απευθυνόμενος προς τους κρητικούς είπε: «Έχω συνεχώς συνομιλία με ανθρώπους από την Κρήτη και έχουν κέντρα. Έρχεστε επιχειρηματίες στο υπουργείο ανάπτυξης και μου λέτε να σας ανοίξω. Και ταυτόχρονα, εσείς που μου λέτε να σας ανοίξω, είστε από τους χαμηλότερους στην Ελλάδα σε εμβολιασμούς.

Και έχετε ένα νησί που ζει από τον τουρισμό, τουλάχιστον ένα μεγάλο κομμάτι της οικονομίας είναι από τον τουρισμό. Και διακινδυνεύετε εσείς οι Κρητικοί, τι διακινδυνεύετε; Σε όλα τα κράτη και να μήκη των πελατών σας να γράφουν ‘προσοχή η Κρήτη δεν έχει εμβολιαστεί’. Και αντί να πηγαίνουν στην Κρήτη να πηγαίνουν αλλού.

mRNA: Είναι επικίνδυνα εμβόλια για τους νέους ; Αναστάτωση στις ΗΠΑ από τις δηλώσεις του Ρόμπερτ Μαλόουν στο Fox

Πρέπει εγώ να τα εξηγήσω από την τηλεόραση; Δεν μπορεί να καταλάβει ο κάθε Κρητικός μόνος του ότι το να εμβολιαστεί του σώζει τη δουλειά, το εισόδημα, την εργασία κτλ. Πέραν της υγείας του προφανώς.

Δεν σου λέμε να εμβολιαστείς επειδή έχω κάποιο συμφέρον από το εμβόλιο. Δεν κερδίζω εγώ κάτι από το εμβόλιο, δεν είναι δικό μου θέμα, είναι δικό σου θέμα το εμβόλιο».