• 18 Ιανουαρίου, 2021

Νέα δήλωση Γεωργιάδη μετά τις αντιδράσεις για αγνόηση λοιμωξιολόγων που ζητούσαν καραντίνα στη Θεσσαλονίκη

 Νέα δήλωση Γεωργιάδη μετά τις αντιδράσεις για αγνόηση λοιμωξιολόγων που ζητούσαν καραντίνα στη Θεσσαλονίκη

Απάντηση στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το θέμα της καραντίνας στην Θεσσαλονίκη παραμονές του Αγίου Δημητρίου και για το αν υπήρχε ή όχι εισήγηση των λοιμωξιολόγων.

«Ο κ.Τσίπρας  και ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μία φορά αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Την τόσο κρίσιμη ώρα για τον έλεγχο της πανδημίας και την κοινωνική ειρήνη και την προσπάθεια να αποφύγουμε το τρίτο κύμα, αντί να προσπαθούν να βοηθήσουν για να ελέγξουμε αυτή την συμφορά, επιχειρούν διαστρεβλώνοντας τα δικά μου λόγια να πλήξουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό» αναφέρει ο κ.Γεωργιάδης.

Και προσθέτει: «Ουδέποτε αναφέρθηκα, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, σε εισήγηση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων. Αναφέρθηκα σε κάποιους λοιμωξιολόγους, αυτούς που έβγαιναν στα τηλεοπτικά δίκτυα και εισηγούντο αυστηρότερα μέτρα. Είναι αυτονόητο ότι εισήγηση της Επιτροπής για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν από τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου ουδέποτε έχει υπάρξει και αυτονοήτως εάν είχε υπάρξει, θα είχε γίνει αποδεκτή από την κυβέρνηση.

Κατά συνέπεια, το μόνο που έχω να πω στον κ. Τσίπρα είναι εάν μπορεί ας γίνει για μία φορά χρήσιμος στην πατρίδα του βάζοντας πλάτες στην κυβέρνηση σε μία δύσκολη απόφαση για να γλιτώσουμε ανθρώπινες ζωές».