• 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Γεννηματά : Να τελειώσει το επικοινωνιακό σόου της κυβέρνησης με τα εμβόλια

 Γεννηματά : Να τελειώσει το επικοινωνιακό σόου της κυβέρνησης με τα εμβόλια

Για επικοινωνιακό σόου της κυβέρνησης με τον εμβολιασμό κάνει λόγο σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά με αφορμή τον εμβολιασμό των κυβερνητικών στελεχών πριν από τους υγειονομικούς και τις ευπαθείς ομάδες.

«Είναι ώρα να τελειώσει το επικοινωνιακό show της Κυβέρνησης με τα εμβόλια. Η δουλειά της είναι ο αποτελεσματικός εμβολιασμός και το ασφαλές άνοιγμα» υπογραμμίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κα Γεννηματά.

Αναλυτικά η δήλωση της Φώφης Γεννηματά έχει ως εξής:

Είναι ώρα να τελειώσει το επικοινωνιακό show της Κυβέρνησης με τα εμβόλια. Η δουλειά της είναι ο αποτελεσματικός εμβολιασμός και το ασφαλές άνοιγμα.

Ανασχηματισμός: “Μπετονάρισμα” της ΚΟ της ΝΔ με σενάρια “βαριάς” αποχώρησης

Ευθύνη του Πρωθυπουργού είναι να εφαρμοστεί επιτέλους ένα σχέδιο, με διαφάνεια, χωρίς εξαιρέσεις και παρεμβάσεις.

Θυμήθηκαν τα τεστ στο και πέντε, το ζητάμε μήνες. Περιμένουμε δημόσια αξιόπιστα επιδημιολογικά στοιχεία για κάθε περιοχή που ανοίγει. Όπως και καλύτερη οργάνωση προκειμένου να ανοίξουν τα σχολεία.

Τα λάθη που έγιναν στο δεύτερο κύμα και τα πληρώσαμε ακριβά, δεν πρέπει να επαναληφθούν. Αν η Κυβέρνηση λειτουργήσει ξανά με τη λογική του βλέποντας και κάνοντας το τρίτο κύμα- στο οποίο αναφέρθηκε και σήμερα ο κ. Μητσοτάκης- δεν θα αργήσει, με ευθύνη της, να έρθει».