• 22 Οκτωβρίου, 2021

Γεννηματά: Να είμαστε σε ετοιμότητα για τις εθνικές εκλογές

 Γεννηματά: Να είμαστε σε ετοιμότητα για τις εθνικές εκλογές

Στο ξενοδοχείο Caravel πραγματοποιούνται σήμερα οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής με φόντο τις εκλογές για την αλλαγή ηγεσίας, οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν στις 5 και – εφ’ όσον χρειαστεί δεύτερος γύρος – στις 12 Δεκεμβρίου.

Οι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος αναμένεται να βρεθούν σήμερα ενώπιος ενωπίω, καθώς μετά την ομικλία της Φώφης Γεννηματά, τον λόγο θα πάρουν οι Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης.

Ο “Κανένας”, ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας και οι εκλογές…

«Εγγυώμαι την δημοκρατική διαδικασία, τη διαφάνεια και μια διαδικασία ανοιχτή σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες. Ζήτησα να επιταχύνουμε τις διαδικασίες, να γίνουν οι εκλογές νωρίτερα , για να δοθεί γρήγορα ένα τέλος στην εσωστρέφεια που δυστυχώς καλλιεργήθηκε. Και βέβαια να είμαστε σε ετοιμότητα για τις εθνικές εκλογές και να μην αιφνιδιαστούμε. Για να βγούμε ενωμένοι και πιο δυνατοί, έτοιμοι να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη, για τη Νίκη στις εκλογές και τη Νέα Αλλαγή», ανέφερε κατά την ομιλία της στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ.

Επιπλέον, η κ. Γεννηματά έστειλε μήνυμα ενότητας, τονίζοντας ότι «τώρα συντελούνται κοινωνικές αλλαγές, που ξεκινούν από τα κάτω , ζητούν έκφραση και θα οδηγήσουν στην αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών προς τα πάνω».

Επιπλέον, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι «χτυπά την ελληνική κοινωνία».