• 5 Δεκεμβρίου, 2021

Γεννηματά: “Δεν περιμέναμε τέτοια επιδείνωση μέσα σε 24 ώρες”

 Γεννηματά: “Δεν περιμέναμε τέτοια επιδείνωση μέσα σε 24 ώρες”

Για την μάχη που έδωσε η Φώφη Γεννηματά στον Ευαγγελισμό μίλησε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου στο ΚΙΝΑΛ, Ζέφη Δημαδάμα.

«Δεν περνούσε από το μυαλό μας ότι θα υπήρχε αυτή η ραγδαία επιδείνωση μέσα σε ένα 24ωρο. Ήταν ένα σοκ, γνωρίζοντας ότι έβλεπε τα παιδιά της κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί» συμπλήρωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Λέκκας, Παπαδόπουλος, Χουλιάρας: Τρεις ειδικοί αναλύουν το φαινόμενο των δύο σεισμών στον αστικό ιστό της Αττικής, που προκαλούν ανησυχία (vid)

Η κυρία Δημαδάμα θυμήθηκε, μάλιστα, ότι «πριν από 20 ημέρες, ένα μήνα είχαμε πάει στη Γορτυνία και της είχα πει “πρόεδρε είσαι λίγο αδύνατη”. “Ε, είμαι λίγο κουρασμένη” μου είχε απαντήσει και εγώ της είπα “ξεκουράσου”».

«Ήταν σίγουρη ότι θα το ξεπεράσει, το πιστεύω βαθιά αυτό, είχε τόση δύναμη. Είναι μια πηγή δύναμης για τους ανθρώπους που έχουν δώσει μάχες. Πάντα νοιαζόταν για τις μάχες που δίνουν μάχη με τον καρκίνο του μαστού» είπε για την Φώφη Γεννηματά η κυρία Δημαδάμα.

Αφού, δε, είπε για την Φώφη Γεννηματά ότι «σαν μητέρα ήταν πάντα πολύ δυνατή» στης συνέχεια κατέληξε για την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής«Θα κρατήσω τη μεγάλη της προσπάθεια για συναίνεση και ενότητα έλεγε δεν θα προχωρήσουμε με τη διχόνοια. Ήθελε να μας δώσει το παράδειγμα να συνεχίζουμε μπροστά».