• 16 Ιουνίου, 2021

Γέμισαν οι παραλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 Γέμισαν οι παραλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το Σαββατοκύριακο που διανύουμε είναι το πρώτο με ανοικτή την εστίαση, τα καταστήματα και τις δυο ημέρες λόγω των ενδιάμεσων εκπτώσεων, αλλά και τις οργανωμένες παραλίες.

Από το πρωί λουόμενοι κατακλύζουν τις πλαζ της Αττικής, ωστόσο, τηρούν τα μέτρα και τις αποστάσεις. Οι ομπρέλες απέχουν 4 μέτρα μεταξύ τους, οι ξαπλώστρες απολυμαίνονται πριν καθίσει ο επόμενος πελάτης. Υπενθυμίζεται ότι για την μετάβαση απαιτείται η αποστολή SMS με κωδικό 6 στο 13033.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι πριν λίγη ώρα, επικρατούσε μεγάλο μποτιλιάρισμα σε σημεία της λεωφόρου Βουλιαγμένης, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στην Ποσειδώνος, από τον Αλιμο μέχρι τη Γλυφάδα.

Θεσσαλονίκη

Εκατοντάδες λουόμενοι κατακλύζουν επίσης, τις κοντινές παραλίες της Θεσσαλονίκης: Επανομή, Ποταμός, Αγία Τριάδα-Περαία, ωστόσο, τηρούν τα μέτρα και τις αποστάσεις.

Είναι χαρακτηριστικό πως το μεσημέρι του Σαββάτου, επικρατούσε μεγάλο μποτιλιάρισμα στη Μουδανιών από οχήματα που επιχείρησαν να μεταβούν εγκαίρως στις παραλίες για την «πρεμιέρα» των beach bar που θα ανοίξουν και αυτά σήμερα το βράδυ.