“Γάμος αλά ελληνικά 3”: Το libre παρουσιάζει αποκλειστικές εικόνες και βίντεο από τα γυρίσματα στη Ραφήνα  

 “Γάμος αλά ελληνικά 3”: Το libre παρουσιάζει αποκλειστικές εικόνες και βίντεο από τα γυρίσματα στη Ραφήνα   

Στη Ραφήνα μετά την Πλάκα συνεχίστηκαν τα γυρίσματα της ταινίας “Γάμος αλά ελληνικά”, που είναι η τρίτη συνέχεια της δημοφιλούς κινηματογραφικής κομεντί.

Η πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτρια Νία Βαρντάλος είχε ήδη ενημερώσει μέσω instagram για το γεγονός ότι αυτή τη φορά στο τρίτο σίκουελ θα υπήρχαν γυρίσματα και στην Ελλάδα.

«Πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη σε όλους σας για την υποστήριξή σας καθώς περιμένουμε να ξεκινήσουμε το γύρισμα. Ελλάδα μωρό μου. Ελλάδα!», έγραψε στη λεζάντα η Νία Βαρντάλος.

Ωστόσο δεν ήταν γνωστό ότι στο… πλάνο θα υπήρχε η Ραφήνα και το λιμάνι της. Την Τετάρτη λοιπόν οι κάτοικοι της όμορφης πόλης ξύπνησαν με… χολιγουντιανές εκπλήξεις και ρυθμίσεις, τόσο στο λιμάνι όσο και στην κεντρική παραλία.

  • Δεκάδες κομπάρσοι, πρωταγωνιστές, τεχνικοί και γενικώς οι συντελεστές της ταινίας έστησαν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό που αγκαλιάστηκε από τους κατοίκους, τη δημοτική αρχή, αλλά και τη Διοίκηση του ΟΛΡ.
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 289388321_745352063268169_1587307042171790364_n.jpg
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 289015788_440518617557760_1649458156356162413_n.jpg

Στα αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες του libre, διακρίνουμε την Ελληνοκαναδή Νία Βαρντάλος να δίνει οδηγίες στους ηθοποιούς και τους συνεργάτες της.

Επίσης, σε ορισμένες σκηνές της ταινίας φαίνονται τα γαλάζια νερά της Ραφήνας. Τα βλέμματα τράβηξε και ένα παλαιό φορτηγάκι που χρησιμοποιήθηκε για τα γυρίσματα. 

Τα γυρίσματα του τρίτου σίκουελ εκτός από Πλάκα και Ραφήνα θα γίνουν και στην Κέρκυρα.

H Nία Βαρντάλος είχε επιβεβαιώσει ότι είχε ολοκληρωθεί το σενάριο της σειράς σε παλαιότερη ανάρτησή της.

Είχε κοινοποιήσει μια φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές της Λέινι Καζάν, Λούις Μαντιλόρ και Τζια Καρίδις και όπως έγραψε η ταινία είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Μάικλ Κωνσταντίν, τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον πατέρα της, Γκας, ο οποίος έχει πεθάνει.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Θεόκριτος Αργυριάδης