• 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Γ. Ραγκούσης: “Δυστυχώς κυβερνάτε εσείς” (vid)

 Γ. Ραγκούσης: “Δυστυχώς κυβερνάτε εσείς” (vid)

Με παρέμβασή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης τοποθετήθηκε στην ομιλία του αναπληρωτή Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Γ.Κουμουτσάκου για την κατάσταση στην χώρα.

« Κύριε Κουμουτσάκο, κάνατε μια από τις πιο προκλητικές και αυθάδεις τοποθετήσεις που τόλμησε Υπουργός σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Και το κάνετε αυτό ως εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης που έρχεται μια μέρα μετά από την τόσο κακή μέρα για την εξωτερική μας πολιτική, έπειτα από τη διπλωματική ήττα στη σύνοδο κορυφής. Το κάνετε αυτό ,όταν έχει ομολογήσει ο Πρωθυπουργός σας ότι την ώρα που έπρεπε να δίνετε τη μάχη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, εσείς εφησυχάζατε και πηγαίνατε ποδηλατάδες στην Πάρνηθα» υπογράμμισε ο Γ.Ραγκούσης και πρόσθεσε:

Λινού – Βατόπουλος – Παρασκευής απαντούν στο libre: Θα υπάρξει 3ο και 4ο κύμα της πανδημίας; Καραντίνα μέχρι πότε;

« Το κάνετε αυτό, όταν παρατείνετε το λοκντάνουν και χιλιάδες επιχειρήσεις, δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι τους έχετε οδηγήσει στην απόγνωση. Και έχετε το θράσος να έρχεστε εδώ με το ρετρό σλόγκαν «ευτυχώς που δε κυβερνάτε εσείς» και να αφιερώνετε 7 λεπτά από την ομιλία σας, για να επιτεθείτε στην αντιπολίτευση και μόνο δυο λεπτά για να μιλήσετε για το δικό σας χαρτοφυλάκιο.» 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε ως εξής:«  Όσο δεν ξυπνάτε και αργείτε να έρθετε σε επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα εσείς σε εμάς, θα λέτε «ευτυχώς που δεν κυβερνάτε εσείς» και δε θα απαντάμε εμείς. Θα σας απαντάει ο ελληνικός λαός και θα σας λέει «δυστυχώς κυβερνάτε εσείς».