• 16 Ιουνίου, 2021

Γ. Ραγκούσης: “Συμπεριφέρονται με χυδαία αλαζονικό τρόπο”

 Γ. Ραγκούσης: “Συμπεριφέρονται με χυδαία αλαζονικό τρόπο”

Επανέρχεται στο θέμα του ξυλοδαρμού μοτοσυκλετιστή στην οδό Μιχαλακοπούλου ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Γ. Ραγκούσης μετά την επίκαιρή ερώτηση που κατέθεσε στην βουλή και όπως σημειώνει, δεν έλαβε απάντηση.

Υπενθιμίζεται ότι το μεσημέρι της 27ης Απριλίου, ένας μοτοσυκλετιστής διαμαρτυρόμενος σε άλλον οδηγό για τον τρόπο που οδηγούσε, βρέθηκε στο οδόστρωμα χτυπημένος με τα μέσα ενημέρωσης να αναπαράγουν βίντεο που κινηματογράφησε περαστικός.

Το βίντεο αυτό είναι από ένα σημερινό συμβάν που έγινε στις 12.30 το μεσημέρι στην συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας.Από την Μιχαλακοπούλου πέρασαν παράνομα με κόκκινο χωρίς ούτε καν να έχουν βάλει τις σειρήνες ενα αμάξι με φιμέ τζάμια επισήμου πιθανώς Υπουργού.Το αμάξι είχε αστυνομική συνοδεία που επέβαινε σε μηχανές.Πήγαν να πέσουν επάνω σε έναν άνθρωπο που επέβαινε σε μηχανάκι και πέρναγε κανονικά από την οδό Ξενίας.Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον πέταξαν κάτω μαζί με το μηχανάκι του και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον βρίζουν.Ταυτόχρονα τραμπουκίζουν όποιον διαμαρτύρεται και προσπαθεί να επέμβει.Δεν φτάνει δηλαδή που πήγαν να τον σκοτώσουν τον άνθρωπο επειδή πέρασαν παράνομα με κόκκινο τον χτυπάνε κιόλας. Φυσικά το αμάξι με τα φιμέ τζάμια και τον "επίσημο" έφυγε κατ' ευθείαν.Έχουν ξεφύγει τελείως τα πράγματα.Εντελώς όμως.Κοινοποιήστε.

Gepostet von Γιωργος Καλαϊτζίδης am Montag, 27. April 2020

Αναλυτικά η δήλωση Γ. Ραγκούση:

“Είναι μοντέλο διακυβέρνησης και όχι μεμονωμένα περιστατικά η απόκρυψη της αλήθειας στο περιστατικό στη Μιχαλακοπούλου, καθώς και η απόκρυψη της λίστας Πέτσα.

Για να γίνει μάλιστα κατανοητό το μέγεθος της αποθράσυνσής τους, πριν από λίγες ημέρες-στη δεύτερη κατά σειρά ερώτηση που τους υποβάλαμε για τον ξυλοδαρμό μοτοσυκλετιστή από Πραιτωριανούς του Μαξίμου-απάντησαν ως εξής: «…ουδέν έχουμε να επισημάνουμε ή να προσθέσουμε πλέον των ειρηθέντων κατά την ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας επί της … Επίκαιρης Ερώτησης …».

Δηλαδή ακόμη και σήμερα, παρά την ύπαρξη βίντεο καθώς και τόσων πολιτών που ήταν παρόντες, τολμούν και επιμένουν σε όσα ψέματα έχουν ήδη πει. Δηλαδή, πως δεν υπήρχε ούτε συνοδεία, ούτε συνοδός-επομένως συνεχίζουν να αποκρύπτουν το κυβερνητικό στέλεχος που οι αστυνομικοί συνόδευαν -καθώς και πως ήταν μόνον ένας ο αστυνομικός στο επεισόδιο. 

Εάν συμπεριφέρονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, με αυτόν το χυδαία αλαζονικό τρόπο-χρησιμοποιώντας τόσα αδίστακτα ψέματα-τότε εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος πως θα συμπεριφερθούν στον κάθε μεμονωμένο πολίτη που θα θεωρήσουν ότι αποτελεί εμπόδιο στην πορεία τους;”