• 8 Μαΐου, 2021

Φουρθιώτης: Η πρώτη νύχτα στον Κορυδαλλό – Τι ζήτησε από τους σωφρονιστικούς

 Φουρθιώτης: Η πρώτη νύχτα στον Κορυδαλλό – Τι ζήτησε από τους σωφρονιστικούς

Στην έκτη πτέρυγα στον Κορυδαλλό (μαζί με κρατούμενους για οικονομικά εγκλήματα) κρατείται από την Κυριακή του Πάσχα ο Μένιος Φουρθιώτης μετά από την απόφαση για την προφυλάκισή του.

Πλέον βρίσκονται εκεί κυρίως οι κρατούμενοι που εργάζονται στις φυλακές.

Το κελί ουσιαστικά είναι ένας μεγάλος θάλαμος τον οποίο μοιράζεται με ακόμα τέσσερα άτομα, τα οποία χαρακτηρίζονται «χαμηλής επικινδυνότητας».

Σωφρονιστικές πηγές αναφέρουν πως ο Φουρθιώτης φτάνοντας στη φυλακή ζήτησε να παραλάβει τα ρούχα του, κάποια φάρμακα, ειδική διατροφή και να μιλήσει με τους δικηγόρους του, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα.

Σύννεφα στην Ελλάδα μετά τα δυσοίωνα νέα από την Ισπανία – Το trickle down, τα διλλήματα και το διακύβευμα των εκλογών

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, ο παρουσιαστής αναμένεται να ζητήσει την υπό όρους αποφυλάκισή του επικαλούμενος σοβαρούς λόγους υγείας. Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα δήλωνε ότι αντιμετωπίzει προβλήματα με την καρδιά του και όχι μόνο. Μάλιστα, για να γίνει πιο πειστικός, ανέβαζε στα σόσιαλ μίντια φωτογραφίες από το δωμάτιο του ιδιωτικού νοσοκομείου στο οποίο κατά καιρούς νοσηλευόταν.

Παράλληλα, παρά τον ντόρο που είχε γίνει με την αστυνομική προστασία που του παρείχε η Πολιτεία, όπως μάθαμε, ο Φουρθιώτης ζητά προστασία και… εντός φυλακών καθώς, όπως υποστηρίζει, εξακολουθεί να φοβάται για τη ζωή του.

Πιέζει ήδη, δηλαδή, να τον βάλουν σε έναν χώρο στον οποίο να είναι μόνος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, ο τηλεπαρουσιαστής έχει μεγάλες μεταπτώσεις στη συμπεριφορά του. Ώρες-ώρες είναι σιωπηλός και δείχνει χαμένος, ενώ άλλες στιγμές παθαίνει υστερία.

Ο Φουρθιώτης ανήμερα του Πάσχα πέρασε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού μετά από μία μακρά ανακριτική διαδικασία που κράτησε 10 ώρες.

Ο 35χρόνος παρουσιαστής δήλωσε στην απολογία του αθώος.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες. Δε σκηνοθέτησα τις επιθέσεις που έγιναν σπίτι μου. Είμαι στόχος».

Σύμφωνα με πληροφορίες του tilestwra.com, τη στιγμή που ο ανακριτής του ανακοίνωσε ότι θα προφυλακιστεί φώναζε πως έχει στηθεί σε βάρος του πλεκτάνη από πρόσωπα τα οποία θα κατονομάσει και θα προκαλέσει «σεισμό»…