Φωτιά στη Σαλαμίνα: Υπονοούμενα του δημάρχου για εμπρησμό – ”Είδαμε το ένα μέτωπο, και ξαφνικά το άλλο”

 Φωτιά στη Σαλαμίνα: Υπονοούμενα του δημάρχου για εμπρησμό – ”Είδαμε το ένα μέτωπο, και ξαφνικά το άλλο”

Ο δήμαρχος της περιοχής, εμφανίστηκε σίγουρος πως οι τρεις πυρκαγιές που ξέσπασαν σε διάστημα μιας ώρας στη Σαλαμίνα, δεν μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός

Συναγερμός έχει σημάνει στη Σαλαμίνα το απόγευμα της Τετάρτης (20/7) καθώς ξέσπασε τριπλό πύρινο μέτωπο πάνω από την πόλη, με το 112 να καλεί τους κατοίκους που βρίσκονται κοντά στη φωτιά να εκκενώσουν την περιοχή.

Ο δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε βέβαιος πως οι τρεις ταυτόχρονες πυρκαγιές δεν ήταν τυχαίο γεγονός και άφησε σαφείς υπόνοιες για εμπρησμό.

«Αυτή την εικόνα έχω, τρία διαφορετικά μέτωπα, δίπλα στο κέντρο της πόλης, έχουμε δώσει εντολή εκκένωσης για να μην έχουμε προβλήματα. Λίγες δεκάδες μέτρα είναι η φωτιά μακριά από τα σπίτια. Δεν έχουμε εικόνα ακόμα για καμένα σπίτια ή αυτοκίνητα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ο στόχος είναι να εκκενωθεί η περιοχή εγκαίρως για την ασφάλεια του κόσμου. Δεν με προβληματίζει το τριπλό μέτωπο είμαι σίγουρος τι συμβαίνει. Είδαμε φωτιά το ένα μέτωπο και αμέσως απέναντι στον άλλο λόφο ξέσπασε η άλλη».

Όθων Παπαδάκης