• 4 Δεκεμβρίου, 2021

Φιλόδοξη πρόταση γαλλικής εταιρείας για τα αεροπορικά καθίσματα

 Φιλόδοξη πρόταση γαλλικής εταιρείας για τα αεροπορικά καθίσματα

Οι αεροπορικές εταιρείες είναι έτοιμες να επανεκκινήσουν τα ταξίδια, με τις νέες συνθήκες να είναι πλήρως συμμορφωμένες με τους νόμους ασφαλείας του κοροναϊού. Στο πλαίσιο αυτό, μια γαλλική εταιρία, ετοιμάζει ένα φιλόδοξο σχέδιο με το οποίο θα βάλει τέλος στις αποστάσεις «μιας ανάσας» μεταξύ των επιβατών.

Οι New York Times δημοσίευσαν εικόνες από το φιλόδοξο σχέδιο της εταιρίας EarthBay, η οποία εδρεύει στην Γαλλία και στοχεύει στο να γίνονται τα ταξίδια όσο τον δυνατόν με μεγαλύτερη ασφάλεια για τους επιβάτες.

Η εταιρία που ανήκει στον Φλοριάν Μπαρζό, σκέφτηκε μία πιο πρακτική ιδέα για τα καθίσματα στα αεροπλάνα, η οποία θεωρεί πως είναι πιο φτηνή, αλλά και εύκολη στο να χρησιμοποιηθεί.

Η εταιρία προτείνει να τοποθετηθεί στα καθίσματα ένα διαχωριστικό, το οποίο ουσιαστικά θα μπορεί να κρατήσει μία ασφαλή απόσταση μεταξύ των ταξιδιωτών.

Παρόμοιο σχέδιο παρουσίασε ιταλική εταιρία πριν ένα μήνα, με την EarthBay να προωθεί το σχέδιό της με το προστατευτικό τζάμι, το οποίο θα τοποθετείται στην μέση των καθισμάτων, αφήνοντας ουσιαστικά το μεσαίο κάθισμα άδειο. «Η ιδέα των μετακινούμενων διαχωριστικών έχει νόημα για να τηρηθούν τα μέτρα υγιεινής σε περιορισμένο χρόνο και χώρο», δήλωσε ο Μπαρζό στο CNN Travel.