• 23 Απριλίου, 2021

Φίλης: “Με τη μια δικαιολογία είτε με την άλλη, δε θα μείνει άνθρωπος της κυβέρνησης χωρίς εμβόλιο”

 Φίλης: “Με τη μια δικαιολογία είτε με την άλλη, δε θα μείνει άνθρωπος της κυβέρνησης χωρίς εμβόλιο”

«Δε θα μείνει άνθρωπος της κυβέρνησης χωρίς εμβόλιο, σχολιάζει ο Νίκος Φίληςr σχετικά με τις νέες αποκαλύψεις για τον εκτός σειράς εμβολιασμό του Πρύτανη του ΑΠΘ, Ν.Παπαϊωάννου.

Και καταλήγει στο σχόλιό του στο facebook σημειώνοντας: «Αξιοπρέπεια καταρχήν πρέπει να διδάσκει ο κάθε δάσκαλος κύριε Παπαϊωάννου. Δυστυχώς αυτό, εσείς το έχετε ξεχάσει…».

Η ανάρτηση Φίλη

Δε θα μείνει άνθρωπος της κυβέρνησης χωρίς εμβόλιο!

Διαβάζω στα ΜΜΕ πως ο πρύτανης του ΑΠΘ (και των ΜΑΤ!) Νίκος Παπαϊωάννου, εμβολιάστηκε εκτός σειράς παρακάμπτοντας τους υγειονομικούς που δίνουν τη μάχη της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, αν και αρχικώς αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο, λίγο αργότερα το παραδέχτηκε βρίσκοντας και την κατάλληλη δικαιολογία: ήταν απαραίτητο γιατί είναι… επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Ένταση Τσίπρα – Γεραπετρίτη: “Τα άνθρωπέ μου αλλού, όχι σε εμένα” (vid)

Υποθέτω βρίσκεται διαρκώς μέσα στα εργαστήρια, διεξάγοντας την έρευνα ο ίδιος. Τελικώς είτε με τη μια δικαιολογία είτε με την άλλη, είτε επειδή θα βρίσκεται τυχαία… πλάι σε μια αχρησιμοποίητη δόση που λήγει, δε θα μείνει άνθρωπος της κυβέρνησης χωρίς εμβόλιο. Αξιοπρέπεια καταρχήν πρέπει να διδάσκει ο κάθε δάσκαλος κύριε Παπαϊωάννου. Δυστυχώς αυτό, εσείς το έχετε ξεχάσει…